Resor
comments 7

Rösta på mig, NordicTB och Lettland i World Travel Award

NordicTBs kampanj #LatviaRoadtrip – Explore Latvia slowly” har blivit nominerad till World Travel Award i kategorin ”Europe´s Leading Tourism Development Project!”. Jag känner mig oerhörd stolt och ärad att varit delaktig i ett projekt, våra bloggkampnjer mot Lettland, som nu har nått sådan framgång och gett ett land så unik marknadsföring som #LatviaRoadtrip.


Rösta på oss

Om du gillar det jag gör och skriver rösta på NordicTB i World Travel Awards. Att vara nominerad och ha en chans till vinst känns som en stor extra boost.

Obs! Jag upplevde det lite trixigt att rösta – Man får registrera sig och verifiera mailen för att kunna rösta, när det är gjort så funkar det när du trycker vote. Eftersom det är många kategorier och priser förstår jag att de måste ha det så för att inte drabbas av spam.


 

Förkovra dig mer i mitt Lettland.

Katarina

7 Comments

 1. Men shit vad grymt! Grattis! Jag förstår att ni fått fina resultat, det var verkligen målande beskrivningar och bilder som gav i alla fall mig en helt ny bild av landet. Håller alla tummar för att ni tar hem det!

  • Katarina says

   Jag håller alla tummar tår och allt! Hoppas hoppas hoppas. ???

 2. Hej, så fin blogg! Klart jag röstat.
  Han en fin dag och lycka till i omröstningen!

 3. Alltså så himla himla roligt! Stort grattis! 🙂
  Har försökt rösta, men i kombination med usel internetuppkoppling och en något bökig röstningsprocess så gick jag bet. Men ska försöka igen.

  • Katarina says

   Ja alltså den bökiga röstprocessen gör ju att folk backar. Så synd. ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.