Resor
comments 9

Fotodagbok: Södermalmshöst

15 oktober, 2017

Hösten piffar minst sagt till allt, när den vill. Under helgen har Dryden och Maria varit och hälsat på och Stockholm bjöd på just en sådan, ”när den vill” dag.

Att vakna tidigt på helger förlänger. Så snart vi vaknar packar vi oss in i tunnelbanan och åker in till söder för frukost på Älskade Traditioner, bloggvänligt osv. Inser att jag missat vad som är på menyn där, men i vilket fall som helst var det mycket goda och mättande våffel-wraps. Dagen fördrivs på Södermalms gator med mig som guide (med ett aktivt wikipedia i telefonen), höststros och en stund på fotografiska som visar Paul Hansen, bildjournalisten.

Jag tar med mig känslan av guld-höst in i veckan och försöker skaka av mig den mörka känslan av Pauls krigsbilder som etsat sig fast.

Katarina

Foto på mig av Maria.

Foto på mig av Maria.

Foto på mig av Dryden.

    

Dryden och Maria.

9 Comments

 1. Jädrar vilka höstiga bilder du fångade, vi hade ju en fantastiskt fin vandring där på Söders höjder så tack för både guidning och husrum! 🙂

  PS. Sista bilden. Världsklass! Haha!

 2. Jag håller med, tack för Södermalmsvisning av högsta klass! En skön dag och en skön helg. Tack för att vi fick bo hos dig!
  Snyggt inlägg också – väldigt vackra bilder!

 3. Maaagiska bilder!! Gillar särskilt de där löven i motljus :O

  Och caféet ser ju ut som ett man borde besöka. Ni lyckades allt komma dit när det var helt tomt? Haha. Vi letade caféer på söder, visserligen lite senare samma söndag, men gud så fullt det var överallt. Jäkla fikakultur 😉

  • Katarina says

   Taaaaaack!

   Ja vi lyckades. Men vi var där 9.30 isch för frulle som sagt så sen sprakade d på med folk. ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.