Gästblogg, Resor
comments 8

Att vara med i en adventskalender och annat gästbloggande

För ett tag sedan hörde Jennifer med bloggen Forever Abroad av sig till mig och undrade om jag kunde vara med med en reseberättelse i hennes julkalender. Ja, kul tänkte jag och bestämde mig för att vara med. Gillar att gästskriva hos andra bloggare och har faktiskt gästat mycket mer än man kan tro. Kika nedan för några av mina gästspel. Funderade ett tag och tänkte att en liten händelse med en finne skulle passa utmärkt hos Jennifer, som bor däröver.

här är historien om den där finnen, en naken sådan, som lucka 6 i Forever Abroads julkalender.

svenska_parlor_antligenvilse-5

Mitt gästbloggande

Hos Dryden har jag skrivit min Sommartips till Bergslagen. Jag bodde ju ändå där i tre år så några användbara tips har jag väl, kan man ju tro.

Om mina andra Svenska Pärlor skrev jag hos Daniella med den grymma bloggen Discovering the Planet, som jag var i Tjeckien med förra året och som för övrigt vann pris för bästa visual storyteller på en bloggala häromveckan. Hipp hipp!

grythyttan-bredsjo-bla

På Hallins reseblogg (Resia) skrev jag om en weekend i Machu Picchu för lite längre sedan. Var ju i Peru 2014 och har massa saker kvar att skriva om.

Under sommaren gästade jag Rexy Edventures, en bloggare jag träffade i Borgå hösten 2014, med mina gömda guldklimpar i Stockholm, för budgetresenären. Läs inlägget här.

bild-1-machu-picchu-helbild-768x512

Hos Resfeber skrev jag om att resa i grupp efter min resa till Paris med mamma. Är faktiskt ingen soloresenär jag och kommer nog aldrig specialisera mig på det men resa i grupp det gillar jag!

Tro det eller ej men jag har faktiskt också gästbloggat hos JohannaN om hållbart mode. Också det för länge sedan när jag inte bara skrev om resor, men detta reserelaterat. Så här är: Hållbart mode och Peru – en kulturkrock?

Och, ännu mer okänt kanske, är att jag även gästbloggat hos en amerikansk fotograf som heter Terence S Jones, A guy with a camera om Lima med posten Lima ”She stunned me”.

hh7a1212

Katarina

8 Comments

  • Katarina says

   Ja jag tycker det är härligt att gästblogga. 🙂 det får jag göra när jag har möjlighet. 🙂 tack för att jag känner mig välkommen.

 1. Åh tack för dina fina ord. Du får mitt hederspris för att du faktiskt har en av Sveriges bästa resebloggar. Nu har jag dessutom lite #bonuskatarinaläsning ikväll 🙂

 2. Kul! Några av dina gästinlägg som du nämner ovan har jag redan läst och de andra ska jag ta mig en titt på.
  Själv håller jag för fullt på att knåpa ihop några gästinlägg, mina första. 🙂
  Om du får lust att gästblogga någon mer gång är du varmt välkommen att göra det hos mig. Min blogg är dock inte så stor. 🙂

  • Katarina says

   Hehe misstänkte att jag skulle bli inbjuden att gästa andra nu 😉 jo då. Det gör jag allt ibland men har satt max till en gång i kvartalet och att det ska ha något syfte. T ex, gästade jag ed rex blogg om stockholm inför tbex, glömde att ha med och ska lägga till, jennifers eftersom det är en kalender osv.. tänker att om det finns ett syfte/ sammanhang så kan jag tänka mig att blogga hos andra. 🙂 men tack för frågan. Om den är stor eller inte är inte det viktigaste. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.