Gästblogg, Resor
comments 8

Att vara med i en adventskalender och annat gästbloggande

För ett tag sedan hörde Jennifer med bloggen Forever Abroad av sig till mig och undrade om jag kunde vara med med en reseberättelse i hennes julkalender. Ja, kul tänkte jag och bestämde mig för att vara med. Gillar att gästskriva hos andra bloggare och har faktiskt gästat mycket mer än man kan tro. Kika nedan för några av mina gästspel. Funderade ett tag och tänkte att en liten händelse med en finne skulle passa utmärkt hos Jennifer, som bor däröver.

här är historien om den där finnen, en naken sådan, som lucka 6 i Forever Abroads julkalender.

svenska_parlor_antligenvilse-5

Mitt gästbloggande

Hos Dryden har jag skrivit min Sommartips till Bergslagen. Jag bodde ju ändå där i tre år så några användbara tips har jag väl, kan man ju tro.

Om mina andra Svenska Pärlor skrev jag hos Daniella med den grymma bloggen Discovering the Planet, som jag var i Tjeckien med förra året och som för övrigt vann pris för bästa visual storyteller på en bloggala häromveckan. Hipp hipp!

grythyttan-bredsjo-bla

På Hallins reseblogg (Resia) skrev jag om en weekend i Machu Picchu för lite längre sedan. Var ju i Peru 2014 och har massa saker kvar att skriva om.

Under sommaren gästade jag Rexy Edventures, en bloggare jag träffade i Borgå hösten 2014, med mina gömda guldklimpar i Stockholm, för budgetresenären. Läs inlägget här.

bild-1-machu-picchu-helbild-768x512

Hos Resfeber skrev jag om att resa i grupp efter min resa till Paris med mamma. Är faktiskt ingen soloresenär jag och kommer nog aldrig specialisera mig på det men resa i grupp det gillar jag!

Tro det eller ej men jag har faktiskt också gästbloggat hos JohannaN om hållbart mode. Också det för länge sedan när jag inte bara skrev om resor, men detta reserelaterat. Så här är: Hållbart mode och Peru – en kulturkrock?

Och, ännu mer okänt kanske, är att jag även gästbloggat hos en amerikansk fotograf som heter Terence S Jones, A guy with a camera om Lima med posten Lima ”She stunned me”.

hh7a1212

Katarina

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.