Livet och bloggen, Resor
comments 8

En massa resiga saker

Ibland känner man bara för att skriva så att pennan glöder. Vet inte riktigt vad som kommer över mig ibland, med alla förberedda blogginlägg till trots (jag brukar ha ett par på lager) så får jag ändå lusten att bara skriva ibland och skippar de jag redan har knåpat ihop. Idag blev jag plötsligt sugen på att tipsa och nämna några olika saker och mina förberedda inlägg får därför vänta. 

antligenvilse_norra_kvill-60

Denna vecka blev jag omnämnd på bloggen hittaupplevelse.se. Hur kul? Jättekul om man är resebloggare och hamna på en sida som heter hittaupplevelse. Där vill man ju vara. Gå gärna in och läs. Bloggen har massa olika upplevelser och framför allt en massa inom äventyr, fjäll och skog.

Jag skänkte en 50 lapp till en tjej i Thailand för ett tag sedan genom Annika, Resfredag som är där och herre, det blev över 10 000 kr när hon hade samlat klart. Annika valde att skänka lite pengar till lokala projekt och medborgare på hennes Thaimout. Gita bor i Thailand och jobbar där men är egentligen från Burma och har sin familj och barn kvar där. Glömde lite bort att jag skänkt pengar när jag gjort det men här kan ni se när Annika lämnar över pengarna till Gita denna veckan. Jag känner mig lika chockad som Gita att det blev så mycket pengar i slutändan.

Vet inte om jag ska omnämna det som ett socialt media eller en app. Who knows? Men hittade appen Steller i tisdags (hemma sjuk från jobbet) och gjorde som besatt en story om mina fotoresor till Sveriges nationalparker. Ni kan kika på storyn här. Appen bygger på storytelling och innefattar både text, bild och rörelsemedia. Och appen sen, alltså möt mig i Stellervärlden, snälla. Perfekt vid förkylning och när man har lite tid över för ögongodis.

Publicerade en gratisguide till Stockholm förra söndagen och den går så himla bra. Alla vill ju såklart ha gratis upplevelser och i mitt sökande har jag hittat över 50 saker att göra i Stockholm. Under veckan har över 500 personer läst den och jag fått in runt fem nya tips, vilket är mycket för mig. Jag lovar att jag uppdaterar guiden efterhand när jag undersökt tipsen.

Ni ska inte trot att när jag som gladast och i högsta hugg skrev detta inlägg så havererade bloggen helt plötsligt! Kära hjärtanes. Det var väl minuset då på denna annars positiva vecka. Det och förkylningen.

Katarina

Länktips

 

 

 

 

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.