Livet och bloggen
comments 6

better bloggers

Having a blog keeps you update on several areas on the internet. When changing your theme, CSS, comes into play having the trouble of links disappearing and turning up, not working properly and the need to redo embeded code for links to your social media accounts. Today I registered at a new site, better bloggers.

Being a blogger is so much more than just posting a post a day. Nowadays, a well handled blog is equal to business inquiries. With this inquiries follow much work but also a lot of questions. This question can partly be answered by better bloggers, a network for the professional bloggers.

Something necessary for the future if I want to continue to blog, which I hope and think I will, is to develop my skills. better bloggers is a network for Swedish bloggers in Sweden, but probably exists in other countries as well.

Katarina

the photo above is a food shot I never published. I have started to develop my section of food, well, who could resist in the long run when living with a professional chef? / edited in lightroom.

6 Comments

  1. Jag är också med i BetterBloggers. Bra nätverk tycker jag med bra information. Snyggt här inne för övrigt! Ja visst är det en hel del som strular när man byter tema… Jag har ägnat massor av tid åt att försöka fixa allt som fallit bort: Google Analytics, bloggtopplistor osv… (just den du nämnde har jag dock inte lyckats med ännu). Jag vet inte vad som är likt och olikt när man har egen installation av WordPress eller bloggar på deras sida… Jag har i alla fall fattat att allt jag lagt in som kod själv i redigeraren har försvunnit. Därför försöker jag undvika det nu och istället hämta hem plugins för allt. T.ex. har jag hämtat en plugin för Google Analytics istället för att manuellt lägga in deras kodsnutt. Då ska det inte försvinna nästa gång… 😉

    • Ja. Nej och allt försvann inte utan jag tog bort en hel del också. Tex toppbloggar och nu kan jag inte få tillbaka den. Det går inte att ligga in där. Google analytics har jag inte men kanske borde se om jag kan få till det.

  2. ah vad roligt, du koemmr alska den! tank bara pa att storlekarna ar ganska stora, jag har XXS i min och ar ju vanligtvis XS/S. jag minns inte alls for jag bestallde min nar jag var utomlands men har for mig att den kom bara nan vecka efter kanske. inte for lang tid alltsa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.