Livet och bloggen
Leave a comment

Monday- partying

Våffel- party at Linnea and Emmas celebrating Linneas birthday earlier this evening. Can anyone guess what is the birthday present and what it is called? Hint: Weird kitchen thingy.

Katarina

fest studenter grythyttan-2 fest studenter grythyttan-3 fest studenter grythyttan-4 fest studenter grythyttan-5 fest studenter grythyttan-6 fest studenter grythyttan-7 fest studenter grythyttan-8 fest studenter grythyttan-9 fest studenter grythyttan-10 fest studenter grythyttan-11 fest studenter grythyttan-12 fest studenter grythyttan-13 fest studenter grythyttan-14 fest studenter grythyttan-15 fest studenter grythyttan-16 fest studenter grythyttan-17 fest studenter grythyttan-18 fest studenter grythyttan-19 fest studenter grythyttan-20 fest studenter grythyttan-21 fest studenter grythyttan-22 fest studenter grythyttan-23 fest studenter grythyttan

0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.