Gästblogg, Resor
comments 15

Jag gästbloggar hos Resia om Machu Picchu!/ Guestblog about Machu Picchu

Idag gästbloggar jag på Resias hemsida. Du hittar inlägget här. Så himla kul tycker jag. 🙂 Resia är det företag jag också tävlade ut resväskan ifrån i höstas för er som kommer ihåg det och är en stor resebyråkedja. Läs mer rolig info på Resias hemsida.

Today I am guestbloging at the Resia blog. Check out the post here. I am so happy. 🙂 Resia is the company I also gave away a suitcase from last fall for those of you who remember and is a big travel agency in Sweden. Read more interesting stuff on the homepage of Resia.

Katarina

Bild 3- Machu Picchu- högt uppeifrån

15 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.