Frankrike, Resor
comments 35

Traveling to Paris, with granntanter.se

Have to tell you about something very exiting!

Yes, hold on..

I am traveling to Paris in October! I bought the trip for me and my mother this autumn due to our 30 and 60th birthday this year.

Paris have always been a dream travel destination of mine and I picture Paris, a little like Grythyttan but in bigger format with vintage editing in natural sense. Like a brown/grayish romantic filter with roses and nostalgia all over. Even if I know that I am going to find something else, this is how I picture it.

Im so exited. First Way out West (A Swedish music festival), then Finland with #travelhouseporvoo and then Paris with mum! What a travel-year to come.

And like this isn´t enough. We are traveling with granntanter.se, two Swedish authors that run a blog and travel with their readers. Camilla Thulin and Karina Ericsson-Wärn. Check in their blog and tag along if their is any available spots for you.

Katarina

Canon 5D Mark iii, 50 mm Canon lens f1,8. Photos is of flowers and roses in Grythyttan.

 

 

HH7A6713-4 HH7A6716 HH7A6719 HH7A6721-2 HH7A6723-2

35 Comments

 1. Häftigt med Parisresan. Själv skulle jag vilja åka till Berlin, av någon anledning. Fråga mig inte varför, det bara är så.
  Men kan du förstå, jag bor i Örebro och har inte ens varit till Grythyttan. Får bli någon gång, när det blir bättre väder. 😉
  Jag tycker väldigt mycket om de två avslutande vintage bilderna.
  Önskar dig en fortsatt härlig helg!

  • Ja detsamma! Det skulle vara kul om ett gäng bloggar kom och hälsade på någon gång. Kanske skulle göra en invite någon gång så får de som vill komma. Det värsta är att jag bor så avsides. Man kan inte komma hit över en dag och åka hem direkt. Om man inte har bil dvs.. Berlin är också ett resemål jag vill göra (igen). Jag har redan varit där i min ungdom men fotade inte då, tyvärr. Jag hade iofs kompakta kameror på den tiden, men var inget vidare på att arkivera. Men tack för din kommentar. 🙂

   • Min favorit plats är också Berlin. Jag är inte så förtjust i Frankrike, jag tror att jag blev mördad där på ett tidigare liv. Har en kompis som lever där och har inte hälsat henne än, och vet inte heller om jag kommer att göra det heller.

 2. Pingback: Traveling to Paris, with granntanter.se

 3. Grattis! Grattis!
  Det är en fin höst att se framemot.
  Och bilden fick du också till bara med det röda röda. Snyggt bild.

 4. I’m sure you will love it. Our daughter flies there regularly on business and I think she’d like to move there. You and your mum will have a wonderful time. Lucky you.

  • Think so to. Thanks for sharing that. Yes, well, my dream is the states, but France and Italy is some other favorite places. But well, USA is my top top top. And if the Visa / Visum restrictions wheren´t crazy I would definitively move there.

  • Visst har jag. Men i år har det helt enkelt handlat om planering och då har det blivit en hel del. Sen att sitta sig ner och reflektera över vilka äventyr man ska ut på hjälper verkligen. Hur är det för dig i Grekland? Fortsätter äventyret ett tag till förstås?

 5. constantly i used to read smaller content which as well clear their motive, and that is also happening with this post which I am rewading
  now.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.