Livet och bloggen
Leave a comment

How does your summer look like?

Read a post on a Swedish blog about, livaleva.com where they ended the post ”How does your summer look like”. I think that is an important question for itself why I decided to tell you how my summer will look like in a short summary.

I will start the summer by finishing up my last assignments for my university program. At this moment I am just continuing on pure will.

Soon me and my mother are traveling to Gotland. YEY! Before I might visit a friend in Hagfors where I used to work before, but after, I´ll take the car to Småland for the end of next week, me and my mother will pack it full of necessary stuff and then well head of to the ferry that will take us to the Island. Must remember to pack the sunblocker and my biking pants *check*.

Coming home it is midsummer in Sweden, which I will be celebrating in Småland, my home region with my family. So looking forward to that. After I stay around and meet with some friends. Promised a friend to take some photos of her child as well. In the end of June there is this festivity called Hayride, or something like that, in Hultsfred, where I might participate if all goes well.

July will be tuffer. By then I am going back to my old job. It will be a chock in the beginning to work full time again. In a way looking forward getting back to the old routine. In another way, dreading that I need to get to bed early and get out off bed early. Early is not my thing!

In July i might visit a friend in Stockholm, as well as some friends from Stockholm visiting me in Grythyttan. People rarely visit me here, so that will be nice for a change.

And at the end of the summer, it almost feels like, me and Martin are going to Way Out West, the Swedish music festival. That is going to be extraordinary, I can feel it.

Well, that is about it. Yes, today I am cleaning out the closet, preparing for adding some items to the for sale page.

WHAT ABOUT YOUR SUMMER? WHAT ARE YOU GOING TO DO?

Katarina

Some Swedish summer photos..

HH7A3841 HH7A3842 HH7A3843 HH7A3844 HH7A3845

 

 

0 Comments

   • Stanna i Thailand jag har rest runt sedan december. snart borjar ett nytt aventyr hitta jobb och var i landet. den har sommarn borjar hetta till ordentligt 🙂 vad ska du gora?Grekland kanske?

    • Nope. Jag ska till Gotland under sommaren och på Way Out West som jag skrev. Sen till hösten blir det nog Paris. Jag är nog kanske inte så mycket sommarresenär. Då jobbar jag, av skälet att jag har studerat nu och inte har någon semester att ta ut på mitt jobb. Några dagar har jag och de ryker på way out west.

 1. I enjoyed reading your blog this morning. I know very little about Sweden, and you are giving me a feel for it. Thanks. Love the photos, too.

   • Biking pants!:) cyklar du mycket?
    Härlig sommarplanering, lagoma turer och jag minns den svenska sommaren som helt fantastisk näe jag varit i Sydam 3,5 mån precis innan. Bara njöt varenda litet grässtrå eftersom det är finaste tiden hemma och jag just varit borta så var det så skönt bara vara i Sverige 🙂

     • jag ska göra klart den här klassikern och sedan båtluffa i grekland i två veckor! Därefter 1-2 veckor i fjällstugan och bara vara och sen jobba och fortsätta njuta av sommaren på hemmaplan och i slutet av augusti en veckas löparläger i alperna 🙂

     • haha jo i år blev det så. förra året planerade jag knappt en grej, och reste inte nånstans heller. Värsta mellanåret så nu är det full fart igen! 🙂

 2. We are going to have to wait a while for summer in Chile since it will soon be winter here. But next summer in January we plan to go south. Way south. All the way to Puerto Williams, the southernmost town in the world. We think at that point we will turn north instead of going to Antarctica and slowly make our way north seeing as much as we can before we return to the U.S. So very possibly we will have two summers next year. Cheers, Wooly and Raeski

 3. År inte morgonmänniska själv…förstår precis…Önskar dig en skön sommar – vilket den verkar bli! Själv tar jag en tripp till Skottland och resten i sommarstugan i Blekinge.

 4. This summer I am going to eat as many meals as I can in the garden. Oh, and go on lots of picnics. 2014 is the year of outdoor food for me.

 5. Jag och Ida ska bland annat på en väst- och sydsvensk turné (dvs hälsa på vänner) och tåga till Ungern via Berlin. Min äldsta syster och hennes man bor i Papa i västra Ungern sedan snart ett år, och det blir vårt första besök där. Annars ska vi ha en hel del hemester, med koloniodling och vandringar. Är dessutom ”kökschef” på ett kyrkligt ungdomsläger mot slutet av sommaren. Det ska bli roligt som blivande Hkk-lärare 🙂

  • Vad skoj. Ungern saknar jag kunskap om. Det kommer jag säkert få veta mer om när du åker dit då. Hur långt är det från berlin? Kul att jobba på sommarläger med. Låter härligt. Sommaren blir din tid kan man säga.

 6. Gotland är fint! Vi kommer vara hemma och bygga båt hela sommaren… Vi gör vår stora resa (husbil runt Europa i ett år… förhoppningsvis) till hösten istället 🙂

  • Det ska bli så spännande att följa. Hela Europa? Hur spännande ska inte det bli? Håller ni på att planera rutter då, eller hur lägger man upp en sådan resa? Åker man även på vintern? Vart parkerar man då?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.