Foto
Leave a comment

Photoediting waterplay

Sometimes it is easy to forget that by one picture, you can get many different, after editing. I no big photoediter, always use Lightroom, rarely photoshop. But these two pictures caught my eye and I decided to go a little bananas. This proves that the best tool is the mind.

Which one do you like the best?

Pic 1-5. Nr 6-7 are the original pictures. Be amazed by my fantastic skills! 😉

1.

HH7A8630-2

2.

HH7A8630-4

3.

HH7A8628-4

4.HH7A8628

5.HH7A8628-5

HH7A8630-5 HH7A8628-6
 

 

0 Comments

  • Well. I like one of them in black n white where the guy is sitting and a girl is looking to the right. You can see the city/park mirroring in the ball. Like this part.

   • Yes, that’s POV isn’t it ? I didn’t noticed it that way. Since you played with hues I choose the best in terms of that 😉 🙂 You have captured the reflections beautifully 🙂

 1. Den första är jättefin! Fina färger och man kommer in i bilden. Kul att man kan göra så mycket med ganska ordinära bilder!

 2. Jennifer i München says

  Åh Katarina, tack för dina kommentarer!
  Angående sminket och min hy, nej det var inte sminket som orsakade det egentligen – men jag tror att sminket förvärrad. Jag pillade nämligen på alla små finnar och liknande i mitt ansikte – så blev det sår och när jag sminkade över var det som att det spred sig och bara blev värre.
  Så fort jag slutade med sminket la det sig 🙂
  Och vilken tjusig hemsida du har!

  • Tackar. Aha. Jo precis. Det låter troligt. Bakterier är busiga. Det såg verkligen illa ut, utan att mena något illa. Hade också outbreak för länge sedan, men jag tog inga foton. Skulle egentligen ha varit bra, för många har nog haft liknande också. Mina var mer rena infektioner, kanske inte så mycket sår, mer knölar under huden. Men jag sminkar mig heller inte här i Peru. Däremot när jag jobbar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.