Resor
comments 15

Jag gästbloggar på JohannaN- #slowfashionblogg

Jag fick äran att göra ännu ett gästblogginlägg om hållbart mode samt om Peru på JohannaN:s #slowfashionblogg och det publicerades igår. LÄS INLÄGGET HÄR och kommentera gärna om din syn på hållbart mode på Johannas blogg. Hos Johanna kan man också ha en email prenumeration där man får information om just hållbart mode.

I got the honor to do yet another guestblog post on another blog, this one about sustainable fashion and Peru on JohannaN and the #slowfashionblogg and it was published yesterday. READ THE POST HERE and I gladly receive your comments on sustainable fashion and other stuff relating to the post most preferably on the blog by Johanna. Johanna also have an email subscription where she writes about sustainable fashion. But everything is of course in Swedish.

Katarina

Update: 140402- En annan Johanna med bloggen Lady and a Tramp var snäll nog att dela detta inlägg på italiensk site- Slow fashion Daily- moda sostenible. Roligt tycker jag!

HH7A6953

15 Comments

  • Ja, det verkar som det. Bara att lyckas med att vara egenföretagare är en bragd. Och dessutom i hållbarhetsområdet. Mycket bra 🙂

 1. ”Note, there’s no cost to experiment with fonts in the Customizer. Head on over to Appearance > Custom Design and tinker away. Applying any font changes to your blog does require a Custom Design Upgrade.”
  Sorry for this – it has nothing to do with your post. 🙁
  But I wanted to let you know a bit more on what we were discussing the other day, Katarina … That quote is from a post from The Daily Post today; and makes clear what was puzzling you: without the Custom Design being bought, you can ’muck around’ with your fonts, but it’s only having a look ! – does that clear it up for you ?

 2. Ytterligare en kulturkrock. Människor som länge var fattiga och precis börjat klättra uppåt vill inte använda kläder som betraktas som andrahand inte ens om det kallas för vintage. Kanske om hundra år. En rik människa kan klä ner sig, ha slitna kläder och oputsade skor utan problem ser det som attityd, men inte den som har börjat sin resa nerifrån. De är alltid noggranna med vad de har på sig.

  • Det är också sant. Något jag kanske borde ha tagit upp men hade gärna sett någon berätta det i så fall. 🙂 Vissa saker känns till viss del som känsliga att dra slutsatser om men det ligger något i det du säger.

   • Jag tror inte att man tänker så när man själv kommer från ett land som har haft bra ställt ekonomisk. Då blir kläder för uttryck för individualism istället för tillhörighet. Och i en fattig land vill ingen tillhöra och visa att man går i avlagda kläder.

    • Nej, det är sant. Jag känner att bör vara ödmjuk för att jag inte har hela kontexten när det kommer till Peru också. Det går att vara en åsiktsmaskin, men jag lär mig mer och mer saker varje dag jag förundras över. Inkomstklyftan är ganska stor. Jag bor inte i eller i närheten av de områdena som troligen är de som är riktigt fattiga och jag har aldrig hört någon prata om dessa områden. Det kan vara så enkelt att det är så farligt att man helt enkelt inte åker till dessa områden. Jag skulle inte säga att det är så blandat där jag är. Det är klart att det är skillnad om man åker härifrån till Miraflores, men det är det också i Stockhom, om man åker från förorten till centrala delarna.

    • Nej, det har varit en jordbävning i Chile runt 8 hörde jag på radion, utan att kunna för mycket spanska. Är det den du menar? I övrigt är det mycket jordbävningar hela tiden, men bara massa små och de har inte jag känt. Och tydligen är de ofta i södra delarna av Peru. So I´m safe *so far* .

     • Det var ganska så stark bävning. Och ganska så nära Peru. Tsunami gick ju också men bara 2 m.
      Men sen efter första nyheterna sas inget mer. Oxå konstigt.

     • Ja, runt 8 på richterskalan ska den varit på och de var tsunamivarningar, men vi är ganska långt ifrån så inget här. 🙂 Det är rätt läskigt med jordbävningar måste jag ändå säga.

  • Hej. Jo men visst har jag många funderingar på det hela tiden.. 🙂 Just nu är jag ute på bloggresa men lite längre fram i September kanske? Har ingen pitch direkt så men har skrivit fler inlägg som finns på min blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.