Livet och bloggen
comments 5

Mor Annas Häst.

Innan jag åkte till Peru hade jag och mamma en fotodag som ni kanske kommer ihåg. Dels byggde jag min första hobbystudio hemma hos mamma med vit vägg, naturligt ljus och några extra lampor samt gick vi på en promenad och där på slutet av promenaden mötte vi Anna och hennes häst. Vilken sötnos till häst sen!

Before I went to Peru, me and mom had a photoday as you may remember. First I built my first hobby studio at moms with white walls, natural light and some extra lights and later we went for a walk and at the end of the walk we met Anna and her horse. What a sweetiepie horse!

Canon 5D Mark iii. Ed lightroom. HH7A6712 HH7A6713 HH7A6715 – Mamma, jag har tränset i ögat. – Mum, I have the thingy in my eyes. HH7A6716 HH7A6717 HH7A6719 HH7A6720 HH7A6721 HH7A6723 HH7A6728 – När du inte ser, lutar jag mig snett. – When you don´t see, I lean to the right. Katarina

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.