Resor
comments 2

We all know girls rule the world.

Veckans citat– ”We all know girls rule the world, and, minus the draggy testosterone, the collection finally took fierce flight.” Luella Bartney – ny designer för Marc By Marc Jacobs – till Style.com. Den här veckan snor jag veckans citat från Sofia Hedströms modeblogg för vilket citat kan vara bättre än ett som börjar med We all know girls rule the world?

Modevecka- New York Fashionweek avslutades igår. Spana bilder på diverse nyhetssidor eller bloggar: It is all over the place! Tyvärr använder jag bara mina egna orginalbilder på denna blogg så ni får helt enkelt kika på andras och dregla. Ibland är det tur att man är fattig student.

Sminktipset för året ges av Sofies mode ”Så trotsar du februari och sminkar dig pigg” föreslår de i kombination med en reklampelare med olika produkter för runda 2000-lappen. Kära Sofies Mode, låt mig ge ett tips till er. Stanna hemma och trots februari i sängen med en stor kopp kaffe och och lite Beauty and the Beast på Netflix. Det är mycket billigare än att inhandla de produkter ni föreslår. Har starkt börjat tröttna på denna typen av reportage. Är det ens journalistik längre eller bara reklam numera i modetidningarna? Ja jag vet, jag är en gammel gnällig kärring. Fyller hela 30 år i år, så det så.

Katarina (Didn´t have the strength to translate it, hope your browser does this for you.)

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.