Foto, Livet och bloggen
comment 1

Alla är Fotografer

Martin tog några foton på mig när vi var hemma i Småland värda att förevigas på bloggen. De är tagna med min Samsung NX 10, med mitt fast 16mm pannkaksobjektiv, på autofunktionen såklart 🙂

Har efter fotograferingen redigerat och beskärt dem i Adobe Photoshop Lightroom 5 då det var tagna på lite långt avstånd och något fel vinkel. Martin gillar att ta foton rakt på men jag tycker dock de blev riktigt bra och ett bevis på att ”Alla är fotografer” uttrycket stämmer, ibland.

På bilden bär jag min mammas jacka, mina ”foto vantar” och min favvomössa (eller jag äger ingen annan så den åker på hela tiden mössa). Jag önskar att jag hade den snyggaste outfit som går att hitta, typ en vintageklänning och en basker eftersom jag knappt har några bilder på mig själv, men min sambo tar bara foton när han känner för det, vilket var dagen när min outfit inte alls var genomtänkt. Men det är då man fastnar.

Katarina

SAM_4551 SAM_4553 SAM_4554

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.