Resor
comment 1

Veckans Viktiga

* Miljövänligt mode- Sopsäckar blir mode i Kramfors när elever från hantverksprogrammets tredje år på Ådalsskolan fick till uppgift att använda okonventionella material och endast 50 kr i en skoluppgift. Kolla på det härliga bildspelet här.

* Modeveckorna är igång och vi börjar med herrkollektioner i London. Var i London 1997, 13 år gammal och har kvar ett klädesplagg sedan dess, en virkad enkel kofta som får mig att le när jag har på mig den.

* Jobbnytt– Cilla Robach, tidigare intendent på Nationalmusem blir ny rektor på Beckmans Designhögskola.

* Forskning– Karolinska institutet inleder studie om 5:2 dieten. Jag hoppas den sätts hårt på prov. Inga liknande på gång om LCHF?

* Kungligt- Kate Middletons stilvinnare 2013– personligen gillar jag den rutiga kappan från Alexander McQueen. Inte min prisklass, men min stilnivå.

* Personligt- Influensa-aktig förkylning satte sina spår i min kropp föregående vecka men är nu igång. Har lyckats att besöka ett bryggeri och intervjuat ägaren samt bryggmästaren på film och skrivit en artikel om klimatförändringar samt filmat områden som riskerar att översvämmas i Örebro län. Puh

* Peru- Idag är jag hos vaccinationsläkare för att få min dom om hur många vaccinationssprutor jag måste ta innan ev. Peru-resa. Lagom i tiden har Peruanska myndigheter under veckan gått ut och talat om att polis och militär ska förstöra 15 000 hektar kokaodlingar i Amazonas framöver samt har man beslagtagit över 500 kilo illegalt guld. Lite skillnad från nyheterna i Sverige eller vad säger ni?

Katarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.