Resor
comments 5

Fredag och Veckans Viktiga- Modevärlden

Denna vecka snöade jag in mig i modevärlden. Det började med research inför mina kommande artiklar då jag ska skriva en feature till efter jul med film eller ljudkompliment och göra ett filminslag. Med brist på idéer gav jag mig ut på nätet för att få inspiration och se vad som händer därute värt namnet och som vanligt lyckades jag ramla in på mode, mer mode och mycket mer mode. Jag spanade in..

Intressanta projekt: Future Threads Project– en non-profit organisation som syftar till att få till ett mer hållbart synsätt på mode. Deras mission- Att guida, skapa en plattform och event i detta syfte.

Utbildning: Snart dags att söka nästa utbildning om jag inte ska återgå till arbete. Har fortfarande suget uppe för studier och har spanat in denna utbildning, magisterutbildning inom textilmanagment, vilket jag tror kan vara något för framtiden.

TV: Kjell och Klortanten och Alla är fotografer. Varför har jag missat dessa två tv-serier? Låter otroligt spännande och måste se till att jag får ett abonnemang på SVT-play för att kunna se dem för vem har tid att följa dem vid sändningstiden.

Hållbart Mode: Förhoppningsvis bryr alla konsumenter sig snart om att det mode de konsumerar är hållbart producerade. För att få hjälp med detta kan man vända sig till Green Strategy, ett konsultföretag som jobbar för att stödja företag för att de ska kunna jobba mer hållbart i sin produktion och sin försäljning beroende på företaget. Högst intressant, vilken drömarbetsplats!

Idag är jag och Anneli i Västervik under mellandagsrean. Mitt enda syfte är att besöka Ogräs, Västerviks spännande butik fylld som är fylld med svenska klädmärken såsom Nudie, Ida Sjöstedt, Acne, Rodebjer m.fl, m.fl. Ögongodis i första hand.

Katarina

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.