Resor
comment 1

Fredag: Veckans ”Viktiga” Nyheter

De nyheter jag spanat under veckan som fick mig att smått le eller höja lite extra på ögonbrynet.

Konsumtion: Julen närmar sig med stormsteg och börjar allt mer likna en beställningslista än en önskelista. Filosofen: Köpcentrum är en osundmiljö för en reflekterande människa –  ”– Den som går där över en halv dag utan att må illa borde egentligen sjukskriva sig.” säger en smart mann vid namn Gunnar Åsberg till Sveriges Radio den 17e december.

Forskning: Örebro ingår i en svensk satsning på forskning för en giftfri miljö- Swetox har fått 145 miljoner för ändamålet och fokus ligger på hur kemikalierna i vår vardag påverkar människa och miljö. Inte en dag för tidigt, eller vad säger ni?- lägg gärna en del av pengarna på lösningar. Jag vill veta vad vi kan använda istället!

Mode: Om vi får tro metro, onsdag 18e december, kostar det flera tusen kronor per person bara i kläder att fira nyår. ”Metros moderedaktörer Petra Tungården och Martin Hansson guidar oss till tolvslagets bästa looks för alla plånböcker”. Ja om alla plånböcker tillåter en utsvävning på över 5000 kr per person så stämmer såklart påstående. PINSAMT dåligt ihopsatt! Kan ni inte bättre än så?

Fashion or porn?: Veckans chock- ett test på om man kan skilja mellan porr eller mode. Tror ni att jag kunde? Nej tyvärr- kom till bild 6 av 40 innan det tog tvärstopp och jag fick utstå en förfasande bild av porrindustrin som jag trodde var mode. Men, testet har en poäng, gör testet här

Katarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.