Livet och bloggen, Mat
comments 7

Matfotografering- Pate au choux, olika Brioche och Craquelin

Älskar att fotografera och även om pressfotograf är det jag helst skulle vilja syssla med känns det inte som att jag kan undvika att åtminstone testa matfotografering.

Min sambo är kock och studerar på Akademi Grythyttan, för den som har missat det. De studerar nu en kurs i patisserie och har under veckan bakat tillsammans med Niklas Gustafsson, Kustbageriet. Fotona som följer är ett axplock av Martins mästerverk från Niklas Gustafssons recept samt mina sesam-linfrö-knäckebröd jag bakade igår.

SAM_4027 SAM_4028 SAM_4034

Det som ses på bilden är Pate au choux, olika Brioche och Craquelin tagit med min Samsung NX 10, fast 16mm pannkaksobjektiv, vidvinkel utan bildredigering.

Katarina

7 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.