Livet och bloggen
comment 1

En visit till Sveriges Radio i Örebro- Visiting the Swedish Radio

 

 

Har spenderat dagen på Sveriges Radio i Örebro med Anna Nyström och mina klasskamrater i Journalism Connected. På förmiddagen hade vi en workshop där vi lyssnade på varandras förinspelade radiomaterial och testade kort att vara radiopratare och gick runt och lyssnade på olika radiopratare, något vi fortsatte med under eftermiddagen. Då min buss anländer tidigt hade jag turen att vara med på avslutningen av deras morgonprogram med Alexander, Marie och Arne, om jag minns namnen rätt.

Jag har fått en fantastisk respekt för radio, hur allt måste klicka, att man måste vara ”vaken” och lyssna på den som medverkar i programmet för att ställa rätt frågor och att man måste hitta sin radioröst. Det och mycket mer fick jag med mig av dagen på Sveriges Radio i Örebro.

Katarina

 

SAM_3990 SAM_3994 SAM_3999 SAM_4004 SAM_4007 SAM_4009 SAM_4010 SAM_4011 SAM_4016 SAM_4021 SAM_4022

Samsung NX 10, objektiv fast 16mm pannkaksobjektiv, vidvinkel. Snabbredigerat i Google Picasa på grund av dåligt ljus i studiorna.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.