Resor
comments 2

Natten har inte passerat obemärkt förbi

Den första arbetsveckan har passerat och jag vet inte riktigt om jag förstod att jag jobbade. Jag skriver mer än någonsin och med det menar jag inte att jag skriver effektivt, eller på något särskilt projekt utan skrivandet pågår konstant, i mitt huvud och i mina fingrar.

Jag började läsa Gun- Britt Sundströms Skrivliv under veckan och böcker om skrivande inspirerar.

Natten har inte passerat obemärkt förbi. Trump har som alltid varit i sitt esse och har nu vänt helt, men det verkar ha spelat föga roll för Twitter har kort och gott tagit bort Donalds konto. Så kan det gå när inte haspen är på och äntligen gjorde ett socialt medium slag i saken, Donalds största kommunikationskanal dessutom. Är världen äntligen Trumpfri?

Idag ska jag ta en sväng in till den stora staden, rasta munskyddet och träffa Sofia och den där andra resebloggaren jag känner, Johnny. Vår konstellation var i Uzbekistan för snart två år sedan, något jag fortfarande inte bloggat om. Jag gör sannerligen lite som jag vill jag, resebloggaren som resebloggar lite när hon känner fört.

Katarina

2 Comments

  1. Så roligt att läsa att du skriver! Och skönt att läsa om folk som skriver… för att man skriver. så lätt att det bara pratas om skrivandet som ska ”bli” något särskilt, fast de flesta nog skulle må bra av att bara bejaka sin skrivlängtan för att skrivandet är befriande, på samma sätt som man kan träna utan att göra maratonsatsningar. Skrivliv är en ljuvlig bok. Tycker den är så feel good-ig, en bok som kan inspirera mig till skrivande utan att vara ångestfylld vilket faktiskt inte är så vanligt.

    • Katarina says

      Ja precis. Jag tänker att jag skriver för jag skriver, kanske blir det något. Det skulle vara kul om en sak av det jag skriver blev något någon gång, men det är mest en tanke om att det skulle vara kul som i kul om det blev så sammanhållet att andra skulle kunna läsa det, eller att det blir en komplett story, inte som i jag vill göra hela den där processen med förlag och hej och hå vilket verkar betungande bara vid tanken. Intressant liknelse med att träna. Alla behöver inte eller vill inte maratonsatsa. Jag är också nöjd med det jag åtstadkommit med denna blogg och blev faktiskt inspirerad av dig att göra om lite. Medan du strukturerar upp lite vill jag strukturera ner lite, om man nu kan säga det. Skriva mer för att jag gillar att skriva, för att de som följer mig ska få text att sluka regelbundet och för att det är kul, mycket mindre SEO.a och skriva samarbeten. Jag tog kort och gott bort min sida för samarbetet. Finns fortfarande lite info under om länken, men tog bort samarbetssidan. Vi vill alla gå mot olika saker, jag går åt ett annat håll nu. Vi får se om jag skriver något om det eller om jag låter det hända först. Om 2 veckor börjar jag en högskolekurs i litteratur också, den först. Det ska bli kul! Något nytt. Ska in och kika hos dig och se om du har svarat på mina kommentarer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.