Resor
comments 9

Test av vandringskängor i Paradiset

Fotodagbok 7e juli

Jag – Vad säger du om dem?

Erik – Jorå, de är lite hårdare än i butiken.

Jag – Du ser ut som en rockstjärna på tur.

Erik – Jag är en rockstjärna.

Kanske inte en helt sann dialog, men ändå.

Katarina

paradisets naturreservat

9 Comments

 1. Fina vandringskängor!!
  Inser att jag nog också behöver nya. Mina är från den tiden jag pluggade i England. Och det är väldigt länge sedan…
  Gillar magväskan, jag införskaffade mig en sådan härommånaden också! Älskar skogsbilderna. Vi räknar i princip ned timmarna nu, näe kanske inte timmarna, men iallafall dagarna tills vi flyttar och får gå i skogen sådär vi med 🙂

  • Katarina says

   haha alltså sedan du bodde i england? ja alltså då är det dags. de tappar verkligen efter ett tag tycker jag. Bytte precis sulor i mina. skönt. Ska byta snören också. och vaxa dem. vilket projekt! Så skönt! Vad för magväska blev det? hehe. Ska säga till min snubbe som mobbar mig för min magväska.

   • Magväskan är något mindre än din, lite vinrött och blått/turkost, en Patagonia. Så händig att ha ju, när man inte har fickor som räcker till allt man vill ha med sig, och heller inte vill bära på en väska eller så 🙂
    Kan tillägga att jag använt låga vandringsskor från Keen, har säkert haft tre par av samma modell nu, men de täcker ju inte vristerna. Så ska man bestiga berg eller knata runt på stenigt underlag och så är det nog dags för nya kängor.. mina Keen har sett bättre dar också….så det blir till att hitta nya. Men får vänta tills jag kan gå till en affär och prova.

    • Katarina says

     Ah precis den jag också kollade på. Den lilla patagonian satte jag på köplista till hösten. För att ha när man bara har plånka å sånt.

 2. Vilka fina bilder! Och snygga kängor. Jag har själv köpt nya kängor alldeles nyss och blev påmind nu om att jag måste försöka gå in dom lite…

  • Katarina says

   Ah nice! Sköna kängor är livet. Tack för fin kommentar! 🙂 Vi åker snart norröver. Kanske faktiskt passerar Umeå tom. Men du var inte född och uppvuxen där va utan mer landsbygden nånstans? Jag gick aldrig in mina kängor, utan traskade rakt ut på vandring med dem. Lite naivt, men klarade mig från skavsår. :/

   • Hej igen! Faktiskt så är jag född i Kina men uppvuxen i Umeå. 🙂
    Vad kul att höra att ni ska norrut! Ser framemot att få läsa om det.

    • Katarina says

     Ah nej det var typ ngt lantlig ställe i sverige jag tänkte på så misstänker att det var morföräldrar eller nått annats hemvist då kanske. Nått jag läste. Ja kan ej redigera bilder på tur pga gammal dator så blir nog i augusti text kommer. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.