Resor
comments 6

Ett soligt Vaxholm

Bilder från ett soligt Vaxholm att trösta sig med denna måndag.

Katarina

6 Comments

 1. Hej! Jag har hittat hit till din blogg via Ulrika Nettelblads blogg och nu har jag följt dina uppdateringar i snart två veckor och jag ville bara säga att det är roligt att ha hittat en så välskriven och fint dokumenterad plats. Tusen tack för alla vackra bilder och inlägg!

  • Katarina says

   Tack för den fina kommentaren! Det är så kusligt trist å vara hemma sjuk, även om man skattar sig lycklig att vara två. Då värmer det massa extra med en sådan kommentar. Välkommen hit! Fin blogg du med. Jag lämnade en kommentar och tryckte på följa på bloglovin. Så roligt att dito, hitta en till välskriven blogg! Umeå också. Så fint där. Där bor min bästa kompis.

   • Tack ska du ha! Det gör mig jätteglad att du ville följa.
    Och kul att du har din bästa vän i Umeå!

    • Katarina says

     Japp. Det har jag så har varit flera gånger. Förra året var jag på littfest. Kul å spännande! Hade dock önskat mer riktig festival än folketshus. Hoppas på fler littfest.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.