Resor
comments 3

Vykort från Färnebofjärden

Vykorten jag skickar kommer alltid fram efter att jag själv kommit hem. Det finns en förklaring, men den är längre än vad jag har utrymme att skriva idag när jag står här vid fjärden. Ljuset silar in mellan grenarna och vad vet jag, men vilken drömtillvaro. Har du varit i Färnebofjärdens nationalpark? Det har jag. Kanske åker vi tillsammans nästa gång.

Katarina

Färnebofjärdens nationalpark, huvudentré.

3 Comments

  1. Jag har bara åkt förbi massa gånger och gjort korta stopp på väg till/från mormor och morfar som bodde i Hofors. Jag vill definitivt stanna längre och se mer av nationalparken, det är fint där omkring Dalälven 😀

    • Katarina says

      Ja den är lite utspridd så det passar på något sätt att göra flera stopp. Jättefint och trevligt att vara där. 🙂 Kommer nog åka tillbaka redan i sommar misstänker jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.