Resor
comments 2

Glitter och glamour med 10 år i statens tjänst, prinsesstårta och semlor. En februarivecka i bilder.

En vecka till har gått. Visst känns tiden lite så? Som att den går fast att man själv står still på något vis. Har fotograferat sporadiskt under veckan och här kommer lite bilder som jag fick ihop, från systemkameran och mobilen, i ett enda virrvarr.

Okej. Fredag den 22e februari kom med också. Firade 10 år i staten. Hade glitter på mig och bjöd kompisar på jobbet på prinsesstårta. För den som missat var jag jobbar, då jobbar jag där det nu varslats 4000 personer. Vem som får sluta, kommer dock inte före april så jag vet inget mer än det som skrivs i nyheterna. Mer varsel eller inte varsel, här är jag och jag har jobbat 10 år på samma arbetsplats! Hur tokigt är inte det? Foto av min kollega Linn.

Köpte de här tre på bokrean. Margerite Duras, Älskaren. John Bauers förtrollade sagovärld och Liv Strömquists Kunskapens frukt.

Stureplan. Börjar faktiskt hitta i krokarna nu, isch. I tisdags var jag på Sturebadet med Sofia. Har inget foto från själva badet pga fotoförbud, men så lyxigt. Kanske ska man bli lyxbloggare ändå?

Vinner över Gustaf i minigolf. Eller ja mer utklassar kanske.

Gustafs face när han försöker dölja att han förlorat. Han gör ett rätt bra jobb faktiskt. Inte dålig förlorare alls känns det som. Kanske mer jag som bli besviken att han är så bra förlorare.

Prinsesstårtan i all sin prakt. Den här beställde jag på ica. Tycker deras prinsess är mycket god.

Ytterligare ett bokreafynd från En Annan Bokhandel i Globen Gallerian. Har du sett Pelle Kanin? Finns annars på Viaplay i en TV nära dig. Mysig!

En fika på Bonne Femmes stenungsbageri. Passar perfekt efter en tur till Aspuddens bokhandel. Det är härligt att sitta ut mot gatan och kika på förbipasserande.

Bokcirkel på Eat i Moodgallerian. Vänliga priser i innerstads mått mätt. Vi diskuterade Om mitt Liv skriven av Takasues dotter. Jag har egentligen inte så många rader att säga om den. Slätstruket vacker och avsaknad av drama. Ger en inblick i det japanska livet på 1000 – talet.

Min arbetskompis Tomas som jag ibland spelar fotboll med.

Semletider de bästa är. Här på Vetekatten. Semlan här får iaf en trea av mig, men Hemköps semlor (minns ej bageri), 2 pack för 34 kronor är minst lika bra. De här kostar ju en bra bit över 40 kr styck. Gillar Vetekatten, men tyvärr är det alldeles för stökigt med folk på helger.

Jag och guddottern leker med snapchat, för det är kul.

Johnny kikar på alla möjliga böcker och konstaterar ”att det är ju inte som att jag inte har en hel bokhylla full med böcker hemma”. Näe, så är det väl för oss alla kanske.

När man tänker lite för mycket när man ska handla mat. ”Så om du vill stödja vidskepelser istället för forskning, så kan man köpa av dem.” Exakt så tänker jag när jag ska köpa mat. Åhå, finns det andar i maten, ja tack, ge mig. Tur att det finns oss som inte är rädd för vidskepelse och sånt och låter ekologisk mat gå till spillo.

Är det ändå inte lite häxjaktsstämning lite överallt nuförtiden?

Sofia hon fyndade också en hel radda böcker hon på Aspuddens bokhandel och även på Hedengrens. Mina köp vet ni ju. Vill du ha bokrea tips så skrev jag en tipslista här.

Veckans klänning. Ge mig. Hittas på min kollega Gunnels instagram.

Kompishäng i tunnelbanan mellan bokhandlar på bokreadagen.

Sockerknarkare är vi allihopa.

Drottninggatan. Har liksom missat det här fina apoteket. Ska står där och spana någon dag och bara fota fasaden.

Hej då för denna vecka. Nu är det måndag och då tar vi nya tag allesammans.

Katarina

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.