Resor
comments 8

I Italiensk media.

Det finns många länder som gillar traditionell media. Italien verkar vara ett av dem. I september när jag var där kändes det som att det var foto, video och intervjuer mest hela tiden. I vilket fall som helst resulterade det i att jag dök upp i en artikel och en fototävling.

5 resebloggare går från Ventimiglia till Cervo

Resan till Italien i början av september var anordnat ett non-profitprojekt under arbetsnamnet Timon Lepidus Trip. Timon Lepidus är artnamnet för den ödla som på svenska heter Pärlödla. Denna ödla finns i Ligurien, uppe i bergen där vi fem vandrade, därav namnet. Tanken med projektet var och är fortfarande att utvärdera om regionen passar för en Camino och långsamt resande till fots. Innan hemfärd på fredagen lämnade vi våra åsikter under en halv dags intervjuer och de förbättringspunkterna finns nu kortfattat presenterade i den här artikeln.

ps. det är inte helt lätt att läsa italienska, men allt går om en vill. 

Här är jag i det vinnande fotot.

Vinner en fototävling – som modell

Under min vecka i Italien lyckas jag också vinna en fototävling, som ”modell” och inte fotograf, vilket inte hör till vanligheterna. Jag vet knappt vad jag ska säga om denna tävling men under en av dagarna, när vi vandrat klart, svirade vi snabbt om och en kort fototävling anordnades i bergsbyn. Fem lokala fotografer deltog och vi fick en fotograf var. Min var fågelfotograf och vi lyckades vinna. Vem hade kunnat ana det.

Om du klickar dig in på Facebook-posten ska det finnas text på engelska om du klickar på ”läs mer”. Där kan du läsa om de andra bloggarna och följa dem i social media om du vill.

Det var allt från italiensk media från denna gången.

Katarina

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.