Resor
comments 4

Tankar om att aldrig åka tillbaka till Stockholm börjar rota sig – Karesuando

29e juli – Karesuando

Vaknar utan sviter med en lång sms-historik på smaklökarna. Det känns vintage att smsa. Är först uppe och smyger ut i köket för att koka kaffe. Jimmy vaknar. Han sover i soffan och det är varmt där. Linda och jag har fått ta extrarummet och det är svalt. Vi sover bättre än tidigare natt.

Här finns också min favoritutsikt, den som smyckar mitt skrivbord sommar som vinter – Mertajärvi

Jimmy, jag och Linda sätter oss på min favoritplats. Trappan. Om allt jag får är ett hus med en trätrappa kommer jag att vara nöjd. Här finns också min favoritutsikt, den som smyckar mitt skrivbord sommar som vinter.

Känslan av att vara tillbaka börjar sjunka in.

Senare delen av dagen kretsar kring vila, marken i Karesuando och Harry Potter. Linda får se Tonys extensiva samling gubbar och tv-serietidningar och testa fyrhjuling i solnedgången medan jag och Jimmy följer henne sakta med bilen.

Hon kan inte sluta le.

Tankar om att aldrig åka tillbaka till Stockholm börjar rota sig.

Katarina

4 Comments

    • Katarina says

      Hahahah. Det är det och han har sagt att han vid flertalet tillfällen blivit misstagen för just honom. ???

  1. Katarina, jag tror jag kan förstå dig. Efter att själv ha bott i tre länder och på 17 orter i Sverige, fpr jag nöstan ont i magen då jag måste resa till Stockholm. Vill inte, vill inte. Du har förlorat hjärtat i en fin plats i norra Sverige och vem vet, kanske Äntligen Vilse hittar sin plats. Du ser ut att trivas och ha haft en fin semester. Ha de gott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.