Resor
comments 5

Vinnaren i adventstävlingen: startpaket för friluftsare

För ungefär en vecka sedan publicerade jag tävlingen i samarbete med Friluftsvaror, att vinna ett startpaket för friluftsare. Och en blir förvånad över hur många nybörjarfriluftsare det ändå finns där ute, med tankar om naturen, drömmar om frisk luft och roliga berättelser från långväga vandringar, som är precis som jag.

Det där att utse en vinnare, är så mycket svårare en vad en kan tänka sig. Urval efter urval, har jag kämpat med att ställa motiveringar mot varandra och slutligen (med hjälp av en jury om fem) kommit fram till en vinnare.

Vinst: meal kitkåsaTrangia stormkök med kaffekittelFjällmark liggunderlag och en höst/vinter-sovsäck från Friluftsvarors nya kollektion.

Tävlingsfråga: Länka till en bild du tagit i/på naturen och förklara varför naturen betyder mycket för dig.

Med motiveringen;

” naturen är en plats där man slipper alla vardagliga problem, jag går i nionde klass nu och det är konstant stressigt med prov och stora uppgifter till emellan, naturen är en plats där jag laddar upp batterierna och motiverar mig sjålv att fortsätta kämpa på med skolan för att i framtiden kunna hålla på med mina friluftsintressen mycket mera, kanske till och med på heltid. När man är i naturen så kan man koppla bort alla jobbiga tankar och bara fokusera på nuet”

Jag har länkat till en bild när jag hade bestigit toppen av kebnekaise, denna bild betyder väldigt mycket för mig eftersom att jag haft ganska jobbigt de senaste åren och att bestiga toppen var typ som ett livsmål eller en milstolpe för mig om att jag är kapabel till att klara så mycket, kebnekaise var bland det jobbigaste jag gjort i mittliv men oxå något av det bästa jag gjort i mitt liv. ”

 

Grattis Aron Byström till vinsten! Du har ju gjort något äventyrliga jag inte har, bestiget det där berget. Wow på den! Jag hoppas du får användning av dina friluftsprylar.

Tack alla som tävlat. Det har varit så himla roligt men tufft att ha en tävling. Det gör vi igen nästa år, tycker jag!

Katarina

 

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.