Resor
comments 49

Adventstävling: Vinn ett startpaket för en frilufsare

Tävlingen är avslutad.

Mitt första friluftsår är i år! Jag har egentligen aldrig varit särskilt frilufsig innan, varken deltagit i scouterna eller för den delen ägt en sovsäck. Men någonting har förändrats med tiden och naturen har kommit att betyga mycket för mig. Just i år har jag också investerat i en massa friluftsprylar och nästan alla har jag köpt från Friluftsvaror, som jag också nu är ambassadör för. Pris, tillgänglighet och snabb service har varit avgörande när jag valt Friluftsvaror. Det känns därför extra roligt att ha möjlighet att tävla ut ett startpaket för en nybörjar- frilufsare som jag, tillsammans med Friluftsvaror.

Tävlingen följer under bilden och pågår till 10:e december. Tävlingen är avslutad.

Vinst

Vinn det startpaket för frilufsare som visas på bilden ovan.

Tävla om ett startpaket för en frilufsare

Tävla genom att svara på följande två frågor i kommentarsfältet i detta inlägg senast den 10:e december 2017. Var noga med att ange fullständigt namn + mailadress i kommentarsfältet så att jag enkelt kan nå dig om du vinner. Det går inte längre att tävla.

1. Vad är Friluftsvarors grundtanke?

Läs mer om Friluftsvaror här.

2. Länka till en bild du tagit i/på naturen och förklara varför naturen betyder mycket för dig.

Länka till t ex en bild på din instagram. Kvalité på bild är ej avgörande, din berättelse är. Om du ej har bild att länka till går det bra att skriva kommentaren utan att länka och sedan maila bilden till katarina_wohlfart@hotmail.com.


Viktig info när du deltar

Tävlingen pågår på antligenvilse.se i en vecka från och med publiceringsdatum. Sista dag att tävla är 10:e december 2017. Vinnaren utses av Äntligen vilse (bloggen), utan möjlighet att överklaga och meddelas ca en vecka efter tävlingens slutdatum här på bloggen samt med mail till vinnaren. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Bilden du delar kommer inte användas i annat syfte utanför denna tävling. Endast vinnarens bild kan komma att visas och delas i sociala medier av Äntligen vilse och/eller Friluftsvaror.

Obs! Det går inte att tävla genom att lämna sitt bidrag i ett kommentarsfält utanför detta blogginlägg.

Lycka till!

Katarina


 

49 Comments

 1. Men åh vilken rolig tävling (hälsar en som faktiskt har jobbat på ett girl scout camp i USA en hel sommar!)

  1. Deras grundtanke är att man enkelt ska kunna få tag på bra utrustning till bra pris.
  2. Jag försöker göra mer vardagsäventyr med barnen – för ett tag sedan packade vi en ryggsäck och gjorde en utflykt bara en liten bit bort från huset. Om jag ska försöka fundera över min egen grundtanke är det just att det inte behöver vara så himla komplicerat att komma ut i naturen. En ryggsäck och lite varm choklad räcker långt. Å andra sidan hade det varit kul att bli lite mer hardcore och då skulle vinsten ovan passa perfekt! Länken: http://resfredag.se/skogsutflykt-en-helt-vanlig-mandag/

 2. Jag är gärna med och tävlar. Deras grundtanke är

  ”att man enkelt ska kunna få tag på bra utrustning till bra pris”

  Jag har heller aldrig varit någon friluftsmänniska fast jag gått på Mulle och strövare och bor på landet. Men i somras, när jag var på en roadtrip i Norrland (lite samma ställen som du var på) så blev jag förälskad i naturen. Även nu när jag var i Spanien så tog min vän med mig på hike i det spanska landskapet. Fantastiskt kul och nu fick vi för oss att vi skall bestiga Kebnekaise…. och skall man bestiga Kebnekaise eller vandra lite mer så behövs ju utrustning.

  Jag bjuder på en bild från min blogg från Stekenjokk, det är bild nr 3 som fascinerar mig så totalt. Vilket otroligt landskap. En av mina drömmar är att åka vildmarksvägen när den öppnar i juni.

  Länk till inlägget med bilden; http://www.annakarlsson.se/blogg/2017/07/29/vildmarksvagen-stekenjokkplatan-sno-i-juli/

  HOppas på tur

  Anna Karlsson
  blogg@annakarlsson.se

 3. https://www.instagram.com/p/BZJ5TXenxT2/

  1. Enkelt få tag på bra utrustning till bra pris.

  2. Att göra små utflykter med familjen, slå upp tältet, ge sig ut på en promenad tillsammans, höra en lägereld, laga mat under bar himmel, ta ett kvällsdopp och krypa ner i en varm sovsäck. Långt bort från all teknik, tv, ipads. Att vistas ute i skog och mark är för mig ett sätt att tanka energi, rensa huvudet och bara vara.

  En ny uppsättning av Trangiaköket hade varit toppen, då det gamla har över 20 år på nacken.

 4. Pingback: Jag är poddgäst och årets reseblogg! | FlyingDryden

 5. Så skoj med tävling, & också ett givet jultecken! 🙂

  1. Friluftsvarors grundtanke är: ”att man enkelt ska kunna få tag på bra utrustning till bra pris”

  2. Naturen betyder mycket för mig då det är den plats där jag laddar med energi för att orka med vardagen & en miljö fylld av intryck, skolstress och allt sånt. Naturen är min laddningsstation som hjälper mig att ge perspektiv på saker och ting genom att jag där kan stänga av all stress & hets. I naturen är det inte jobbigt att ställa in ”flight mode”, vara okontaktbar och koppla bort vardagsproblemen som mitt i allt kan verka stora som berg.

  Nedan är en länk till en bild där jag ägnade mig åt något av mina favoritsysslor i Naturen, en löptur genom den jämtländska vildmarken: https://www.instagram.com/p/BTd8QDhlNVc/?taken-by=erikwinell

  (viktigt att poängtera att naturen kan vara allt från den lilla skogsgläntan bredvid kvarteret hemma till ett stort vildmarksområde, behöver inte kräva en satsig och dyr resa långt bort, alla ”natur-typer” har en förmåga att få mig känna mig omkramad av ett stort lugn…)

 6. Aron Byström says

  ” Friluftsvarors grundtanke är att man enkelt ska kunna få tag på friluftsutrustning med kvalité till ett bra pris””

  ” naturen är en plats där man slipper alla vardagliga problem, jag går i nionde klass nu och det är konstant stressigt med prov och stora uppgifter till emellan, naturen är en plats där jag laddar upp batterierna och motiverar mig sjålv att fortsätta kämpa på med skolan för att i framtiden kunna hålla på med mina friluftsintressen mycket mera, kanske till och med på heltid. När man är i naturen så kan man koppla bort alla jobbiga tankar och bara fokusera på nuet”

  Jag har länkat till en bild när jag hade bestigit toppen av kebnekaise, denna bild betyder väldigt mycket för mig eftersom att jag haft ganska jobbigt de senaste åren och att bestiga toppen var typ som ett livsmål eller en milstolpe för mig om att jag är kapabel till att klara så mycket, kebnekaise var bland det jobbigaste jag gjort i mittliv men oxå något av det bästa jag gjort i mitt liv.

  https://www.instagram.com/p/BXXdENshf4p/

 7. Tea Skenderija says

  ?Frilufsvarors grundtanke är att man enkelt ska kunna få tag på bra utrustning till bra pris.

  ?Naturen betyder väldigt mycket för mig då det är där jag hämtar energi och får vila hjärnan från alla intryck. Den har blivit extra betydande i stressade pluggtider då jag studerar och då är det extra skönt att kunna ta turer i naturen och få lite lugn & ro, återställa balansen & hitta tillbaka till sig själv. Att uppgradera mitt frilufskit hade varit en dröm!

  ?: mailar bild

 8. Emma Andersson says

  Spännande tävling! Alltid drömt om ett trangia ?
  Fråga 1: Frilufsvarors grundtanke är att man enkelt ska kunna få tag på bra utrustning till bra pris. ??

  2. Försöker ta mig ut så ofta jag kan, lämna det stressiga liv vi lever! Sitta på en sten och bara få vara. Stanna upp, reflektera och inte bara rusa genom livet utan att uppskatta det vi har och det som finns runt om oss. Det är så jag laddar om och så jag lärt mig uppskatta de små sakerna i livet! Tack naturen ❤?

  https://www.instagram.com/p/BbZdO5Mn7BT/

 9. 1️⃣ Friluftsvarors grundtanke är att man enkelt ska kunna få tag på friluftsutrustning med kvalité till ett bra pris

  2️⃣ Jag vill så gärna bli en friluftsigare människa, för att få lugnet av naturen och låta hjärnan få vila från ett stressigt arbete. Nu kommer man mest ut för att plocka svamp, men en dröm är att få spenderar några dagar av nästa års semester på någon av Sveriges fina vandringsleder (helst uppe i norr). Denna vinsten skulle isåfall bli en perfekt julklapp till mig och min sambo och vårt kommande friluftsår. ??

  • Katarina says

   Hej Malin! Tack. Det saknas en bild för att du ska komma med bland dd tävlande. Antingen länkad eller på mail. Tack på förhand!

 10. Friluftsvarors grundtanke är ”att man enkelt ska kunna få tag på bra utrustning till bra pris.”

  Min bild: https://1.bp.blogspot.com/-oQettSN2PLo/WTRHvbjI9_I/AAAAAAAA7i8/__iY6GkM_Ls7bjeL3jsKaiXXSSQjU5qCQCLcB/s1600/170604_morgon1.jpg

  Jag är ute i ur och skur tillsammans med min hund, briarden Tosca som nu är 2½ år gammal. Jag är uppvuxen med hund och har i stort sett alltid haft hund. Jag kan inte tänka mej ett liv utan fyrbent kamrat och därmed inte heller utan att vara ute i naturen dagligen. Jag bor vid Norrlandskusten (men är uppvuxen i Skåne) och har närhet till både hav och skog… tar gärna med en ryggsäck med lite fika och vandrar iväg till någon rofylld plats. Att laga mat utomhus är en riktig, riktig höjdare! Är lycklig ägare till ett våffeljärn att användas över öppen eld… det är lyx, riktig lyx!

  Jag försöker också få med mej barnbarnen på utomhusäventyr och det hittills ”äventyrligaste” är när jag och en 10-åring cyklade 14 mil på tre dagar och övernattade i tält längs vägen. Det är över tre år sedan, men vi pratar fortfarande om allt vi upplevde tillsammans!

  Jag har (förutom nämnda våffeljärn) inga ”flashiga” friluftsprylar alls, så det här paketet skulle vara såååååå fantastiskt underbart att få vinna! Jag hoppas och håller tummarna för att Fru Fortuna är på min sida den här gången!

 11. 1. Att enkelt få tag på friluftsutrustning av kvalitet till ett bra pris.
  2. Naturen är det ställe jag hämta energi och inspiration. Ensam, med familjen eller med mina Strövarbarn.

  • Katarina says

   Hej linda! Länk till bild saknas för att du ska vara med i tävlingen.

 12. Linnéa D says

  Åh, vilken rolig tävling! Prefekt för mig som vill så mycket, men inte riktigt kan lägga mina studentbudgets-slantar på friluftsvaror.

  1. Friluftsvarors grundtanke är ”att man enkelt ska kunna få tag på bra utrustning till bra pris”

  2. Jag har alltid älskat naturen. Skogens skyddande lummighet, vindens spelande i träden och känslan av att följa vindlande stigar djupt in i lummigheten eller bort genom dalen. Men jag har aldrig förstått exakt hur mycket förrän nu. I somras vandrade jag för första gången. Jag som aldrig vandrat mer än en gång över dagen och inte spenderat någon längre tid ute i naturen skulle plötsligt vandra tio mil från fjällstuga till fjällstuga. Den vandringen är både det jobbigaste och det häftigaste jag gjort. Men jag har också lärt mig hur viktigt det är att ha bra utrustning och att dyrast inte alltid är bäst, speciellt inte för mig på studentbudget. Och om det är något jag vill försöka få slantarna att räcka till så är det till friluftsvaror. Att våga följa magkänslan och drömmen är det bästa jag har gjort och jag hoppas att jag kommer kunna vandra igen.

  Här kommer en bild som jag tog näst sista vandringdagen påväg mot Kebnekaise Fjällstation och civilisationen. Jag minns även om jag och min nyfunna vandringkamrat var blöta och trötta så önskade jag att jag bara kunde få stanna ute i den vackra naturen. https://instagram.com/p/BcSc0N0BBMF0_uS7K9Fmud5mGe4-KmWJ1_glBo0/

  Håller tummarna! Kram från Linnéa

 13. 1. Friluftsvarors grundtanke är ”att man enkelt ska kunna få tag på bra utrustning till bra pris”

  2. Min foto från några av mina turer https://www.facebook.com/213019632142303/photos/a.213022075475392.43951.213019632142303/1402175439893377/?type=3&theater
  Att vistas i nauren är som bomull för själen har så alltid varit för mig, jag slappnar av i naturliga omgivningar, jag tror eftersom det påminner om den miljö vi evolutionärt utvecklades i.Våra sinnen har därför lättare att tolka information om växter och vattendrag än om höghus och trafik ganska naturligt om man tänker efter,har varit i Alaskas vildmark vid ett flertalet tillfällen och det har alltid varit ett vattenhål att vistas där och fylla på med energi ,men även hemma i Dalarna så har jag mina små vatten hål för att fylla på med go energi Äventyrsgruvan i Tuna Hästberg 80 meter under jord är ett sånt ställe,tyst och lugnt med fantastisk miljö.Ha det gott !Thomas

 14. Eva Hjortsberg says

  Jag älskar att vandra i naturen med mina hundar. Vi går kortare eller längre turer dagligen. Men ibland tar vi med tält och sovsäckar o ger oss ut på en lite längre tur. Naturen, speciellt skogen är min andningsplats. Där kan jag finna balsam för själen. Vi njuter och vandrar och upplever … Skulle så gärna ha lite nya grejor, de flesta är sedan barnen var små… o det är några år sedan. Här är mitt bildbidrag:
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1773270976019229&set=picfp.100000090313821.1773270966019230&type=3&theater

 15. Frida Björk says

  Hej!
  En fantastisk tävling som ju ej går att stå emot!

  1. Friluftvarors grundtanke är att jag enkelt ska kunna hitta bra utrustning till bra pris!

  2. Naturen och skogen är mitt allt! Det är där jag springer och gör mig av med all energi, går långa promenader eller bara sitter på en sten och dricker varm oboy. Jag älskar fjällvandringar och ”större projekt”, men dessvärre har jag inte lyckats få med mig min man än som är lite mer bekväm av sig…. men med bra grejer kan man ju vara bekväm även ute till fjälls! 🙂 dock hänger han gärna på dagsturer runt omkring så jag gläds åt det!

  Bilden jag väljer att länka till är från just ett sånt tillfälle. En fin dag då vi kände att vi inte kunde sitta inne i köket och göra matlådor, utan tog med oss det ut istället. Maten blir sååå mycket godare! 🙂

  https://instagram.com/p/BZtZtHNHDbs/

  Väl mött och hoppas denna kommentar kommer fram! ☺️

  Frida

 16. Christer Nilsson says

  1. Friluftvarors grundtanke är att jag enkelt ska kunna hitta bra utrustning till bra pris!
  2. Naturen är min återhämtningsoas. Att få sitta på en stubbe med en kopp nykokt kaffe och låta vardagen försvinna, och bara lyssna på naturens bakgrundsljud. Att vandra i fjällen med ett gäng scouter som övervinner sig själva i varje steg, som när de är som tröttast och hänger på vandringsstavarna kommenterar;”Här är ju fantastisk vackert, iallafall.”
  Att fixa käk över öppen eld eller på stormkök efter en lång dag, smakar sällan så gott som ute, innan man slumrar in i hängmattan mellan några träd.
  Eller att ta ryggan med fika och vandra ut en söndag, bara för att man kan.

  https://www.instagram.com/p/BUUoHx2gzdA/?taken-by=scoutchrister

  God Jul på Er alla.
  Christer

 17. Deras grundtanke är utrusning med kvalité till vettiga priser.

  Kom direkt att tänka på denna bilden som jag tog för någon vecka sen. Skog i höstskrud. Trots regn och skitväder är skogen ändå alltid en magisk plats där man kan känna sig lugn och fri. https://www.instagram.com/p/Bb9el0XlorV/?taken-by=worldbytina

  Det här kitet hade passat så perfekt till min kommande vandringsresa på Azorerna samt i sommar då vi ska skaffa oss en liten husbil och snurra runt i europa – lite planlöst sådär. Peka på kartan och åka dit fingret tar oss=)

 18. Nathalie O Cottard says

  Hej Katarinna,
  Till 1a fråga:
  Första kitten är gjort för att uppmyntra alla som älskar natur oavsett om man är en vanlig passionerad eller en kunnig natur vandrare. Att känna att man kan klara sig med det som planeras ha när en vill ut o njuta vare sig en kortare tid eller längre ute i vildmark /natur.
  Till fråga 2.
  För mig handlar Naturen att hitta sig själv, hitta frid, ro o vila. Att bara vara utan större regler än den att respektera natur där du är o går. Naturen är i sig framför allt en läkande miljö både för kropp o själ.
  Obs! Vet inte hur jag kan skicka en bild då det inte finns en länk för att göra det?

 19. Marie Johnsen says

  Klart man vill vara med och tävla om så fina priser. Naturupplevelser blir oftast lite bättre med rätt utrustning?
  1. Just därför är Friluftsvaror så bra. Där hittar man bra prylar till bra priser.
  2. Naturen är som min tredje lunga. Skogsluften måste liksom in för att hålla systemen balans.
  Bilden är tagen på Skåneleden där jag gärna tillbringar några dagar då och då för rekreation och umgänge och bara-vara- tid??
  https://www.instagram.com/p/BXqcFWdjVEU/

 20. Ann-Christin Jonsson Lehman says

  1. Att enkelt hitta bra utrustning till bra pris.
  2. För 15 år sedan ”brände” jag ut mig och har sedan dess försökt hitta ”tillbaka”. Det känns mest som två steg framåt och lika många tillbaka. Försöker nu ta hjälp av naturen som jag alltid längtat till men den har liksom aldrig blivit av. Tror att min läkning finns att söka i skogen och fjällen där tystnaden och ron finns. På kuppen hittar jag kanske mig själv.

 21. 1: Frilufsvarors grundtanke är att man enkelt ska kunna få tag på bra utrustning till bra pris.
  2. Jag har bott i olika delar av Sverige och det är spännande att uppleva årstider på olika breddgrader. Jag gillar att ströva i naturen med min hund, får mig att varva ner och ger mig perspektiv på saker jag retat upp mig på under dagen. Vi brukar spåra och jag skulle behöva utrustning då det kan bli en del väntan när spåret ska ligga. Något att sitta på och grejer för en skogspicknick skulle sätta guldkant på utflykten.
  Jag mailar en bild från min första vinter i Skåne, en annorlunda upplevelse för en norrbottning. Regn i tre veckor och plötsligt snöoväder – något som både jag och min hund uppskattade till fullo.

 22. Pingback: Om resepoddar och en stundande långresa - RESFREDAG

 23. Jeanette hansen says

  Vilken drömvinst verkligen !
  1.att enkelt få tag på utrustning till ett bra pris.
  2.naturen är det ställe där jag hämtar mina krafter, skogen och framförallt fjället där man andas frisk luft och njuter av tystnaden och stillheten.det är där man hittar närheten till sig själv och naturens alla intryck.en skidtur i det stilla vackra är obeskrivligt för hälsa och själ. Något man inte kan leva utan när man väl provat.
  För någon dag sedan fick jag mitt första paket innehållande ett litet tält och en sovsäck just från er.jag har inte tältat sen jag var barn men nu är det dags att pröva.däremot har jag inget sällskap så det skulle va underbart att få låna ut en sovsäck o h tillsammans laga mat under bar himmel.denna vinst skulle betyda väldigt mycket för mig och någon som kommer vilja följa på kommande utflykter året om? bild är mailad från annan mailadress

 24. Stefan Milosevic says

  Vilken underbar tävling, en fin chans till att komma naturen närmre.
  1. Att på ett smidigt och enkelt sätt kunna få tag på all typ av utrustning som används vid camping/naturliv till ett förmånligt pris.
  2. Jag har alltid haft en naturlig kärlek till naturen, och känner en dragning till den i alla väder. Jag har inte haft många tillfällen till ett aktivt friluftsliv då jag med min familj bott i storstäder nästan hela mitt liv. För 2,5 år sedan flyttade jag ifrån min familj till Falun för att studera Högskola, och innan jag åkte sa min pappa att han hade velat åka på en ”camping resa” med mig eftersom varken jag eller han aldrig har gjort något sånt. Som student är ekonomin ”tight” och det är svårt att införskaffa utrustning för att kunna göra något sånt, men min dröm hade varit att förverkliga våran resa.

  Jag har ett mål om att ordna allting och överraska min gamle fader med en sådan resa till sommaren, och därför skulle detta pris vara så extremt fint på så många sätt. Att se honom vara glad är bland det bästa som finns för mig, eftersom han alltid har varit min trygghet och gett mig så mycket så jag känner att det är dags att ge tillbaka.

  Med vänliga hälsningar,
  Stefan

  (Bilden mailas från Stefanm1@live.se)

 25. Ingela Hardebrant says

  1. Man ska enkelt få tag på bra friluftsprodukter till ett bra pris.
  2. I naturen är det aldrig tråkigt vi tar oss ut i skogen eller till havet för att motionera, umgås och få energi. Jag är tacksam för att vi i Sverige har allemansrätten som ger oss otroliga möjligheter. Om jag vinner så skulle jag vinsten till min 15 åriga son, som delar min glädje för naturen, för att han ska slippa låna utrustning av andra för att kunna övernatta i naturen.

  Jag mailar bild.

 26. 1) Attfå tag i bra utrustning enkelt och till bra pris.
  2) sista åren har naturen o vandring blivit en allt viktigare del i mitt liv. Så skönt och avkopplande att komma ut i skog o natur. Både rofyllt och utmanande. Allt ifrån att sitta på en klippa o höra vågorna slå in, till att vandra på olika leder med olika svårighets grader på Sörmlandsleden en ledig dag. Men även att vandra på andra platser runt om i vårt vackra land. Förra året så vandrade jag och en väninna upp på Städjan, så häftigt och tufft och man kan nog säga att vi blev väldigt bergtagna. Därför var det inte svårt att tacka ja till att följa med som sjukvårdspersonal när Ung diabetes/Keb17 skulle bestiga Kebnekajse. Utmanande och tufft, men jösses vilken upplevelse!! Både för mig själv som person men också hur vi i grupp kämpade för vi alla skulle nå målet – att bestiga Kebnekajse – Sveriges högsta topp!!

 27. Carina Rosengren says

  1. Grundtanken är att man enkelt ska kunna få tag på bra utrustning till bra pris.
  2. Att komma ut i naturen om så bara för någon timma ger ett lugn och en återhämtning som skulle vara alla förunnat. Jag själv har haft fantastisk hjälp av naturen för att komma tillbaka efter att varit hemma för utmattningssyndrom. Att sakta strosa runt och njuta av doften, rötter och grenar bevuxna med mossa och grundvatten som trycker sig uppåt för att leta nya väger. Vad kan väl vara en större ”lisa för själen” än att få vistas i naturen?
  Mailar bild.

 28. Viktoria Svensson says

  Vilken rolig tävling!! 😀

  ? Den grundtanke friluftsvaror har med sina varor är att alla enkelt ska kunna få tag på bra utrustning till ett bra pris!

  ? Här finner ni en länk till en av mina
  naturbiler:
  https://www.instagram.com/p/Bbcy93_Ddhe/

  Att vara ute i naturen är utan tvekan det bästa som finns! Att koppla hunden, ta med sambon och ge mig ut på en promenad, löprunda eller vad vi nu än väljer att hitta på så finns inget bättre ställe än skogen att rensa tankarna på! Så många intryck! Färgerna, tystnaden, dofterna.. jag bara älskar det!!
  I dessa stunder samlar jag ny energi, boostar upp kropp och själ för att hålla mig frisk och ser till att alltid få ett leende på mina läppar!
  Jag ger mig ut i alla väder och planerar att fortsätta med det så länge jag lever! ??

 29. Lars Roselius says

  1: Frilufsvarors grundtanke är att man enkelt ska kunna få tag på bra utrustning till bra pris
  2. Att vara i naturen är ett perfekt sätt att slappna av, koppla av och njuta av alla färger och former. Dessutom är naturen ett ypperligt ställe för träning och inspiration för lärande både för mig och mina barn.

  https://www.instagram.com/p/Bcg4kIlFbtM/

 30. 1. Deras grundtanke är att man enkelt ska kunna få tag på bra utrustning till bra pris.

  2. Naturen är det ställe jag trivs allra bäst i, undan den grå betongen och vardagens alla måsten. Älskar att bara strosa omkring och ta in allt. Ett stort plus är att låta kameran följa med och kunna spara alla ögonblick för att ta fram senare och minnas tillbaka.

  Jag försöker allt oftare att få med min fyraåriga dotter ut i skogen för att titta på växter, insekter, svampar allt annat som finns där, vi båda tycker det är superroligt att gå runt där med insektsboken i högsta hugg för att identifiera det vi ser.

  Att bara vara i naturen medan det enda man hör är vindens sus och fåglarnas sång är bland de bästa man kan uppleva!

  https://www.instagram.com/p/BbH2P_PH96P/

 31. Åh vilken härlig tävling! Passar mig perfekt som nyligen börjat vara mer ute i naturen och har som mål att spendera ännu mera tid ute i naturen, ensam eller med vänner & familj.

  1. Deras grundtanke är att man enkelt ska kunna få tag på bra utrustning till bra pris.
  2. Naturen är en plats för avkoppling och inspiration. En plats att bara landa och få vara precis som man är på sina egna villkor. Jag tar gärna en sväng själv i naturen med kameran som enda sällskap. Den bästa sortens avkoppling tycker jag. En annan favorit är att samlas med vänner och familj runt en eld och bara mysa. Därför blir mitt bildbidrag en bild på kaffe som kokar över elden, den bästa sortens kaffe!
  https://www.instagram.com/p/BcDU9pBl6Yb/?taken-by=elenoresfotografi

 32. Linda-Marie says

  1. Deras grundtanke är att man enkelt ska kunna få tag på bra utrustning till ett bra pris 🙂

  2. Att vara ute i naturen är för mig att uppleva (den ibland överväldigande) känslan av att vara del av någonting så mycket större än jag själv. När vardagens ekorrhjul snurrar saknar jag tiden för reflektion och bara rusar på, uppfylld av mig själv och min närmaste omgivning, men ute i naturen får jag landa, och fylls av en inre frid jag inte förmår uppleva på annat håll. Att blicka mot horisonten och se det sista sprakande ljuset från solen förena sig med havet (som bilden), eller lufsa genom en skog så tyst, så tyst, där det enda man hör är sina egna andetag, kan för mig bara beskrivas som känslan av fullkomlighet.
  Naturen ruvar på minnena av de som passerat där hundratals år före mig, och inväntar de som kommer besöka den långt efter att jag försvunnit. Solen kommer fortsätta gå ned och upp oavsett vad jag tar mig för. Då förlorar många av vardagens problem sin betydelse, och jag kan leva i förvissning att allting kommer ordna sig.

  Mailar bilden!

 33. Pingback: Vinnaren i adventstävlingen: startpaket för friluftsare - Äntligen vilse

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.