Resor
comments 7

Hjortron, öppna vidder och en kopp kaffe på Fulufjället

Hjortron, öppna vidder och en kopp kaffe, Fulufjällsmagi när den är som bäst. Visst förstår man människors kärlek till bergen, särskilt när man klättrar upp en sisodor 50 våningar och går 9 km i ojämn terräng. När en får riktigt kämpa för utsikten blir den ännu bättre.

Två bergsgetter, en dag på Fulufjället, genom mobilen.

Katarina

Foto på mig är fotograferat av Katta och redigerat av mig.

7 Comments

 1. Ser härligt ut!
  Lite skillnad mot min hemmaarena, kan man väl påstå. Vackert! En dag så… När ryggen bara fixat till sig. Njut av fjällen!

  • Katarina says

   Ja. Snart dags för operation tycker jag. Ska du gå och dra med det där? Tror Sara Rönne gjorde samma operation, lr om det var något annat. Men hon är ju helt återställt. Sprang ju tom Kungsleden i sommar. Fantastiskt.

  • Katarina says

   haha ja. Jag var visst det. Måste träna lite mer så jag orkar hänga på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.