Resor
comments 9

Ålandsmagi

Har precis kommit hem från Åland. Pluggat in datorn, slagit upp en glas iste och och satt bilder på överföring. Redigerade den här ensekundsfilmen på vägen på hem på båten och vill dela den med er idag. Ålandsmagi. Egen ö magi.

Köpte en ny udda app som jag testar som funkar som en engångskamera. Har fotat en rulle på båten hem och väntar på framkallningen (i mobilen alltså) som tar tre dagar (ler lite inombords då appen tom räknar ner). Lovar att visa så snart de framkallats såklart.

Ha en fortsatt fin måndag.

Katarina

Boendet var sponsrat av Visit Åland. Text, bild och åsikt är som vanligt min egen.

9 Comments

  • Katarina says

   Japp återkommer på torsdag eller så snart jag hinner ladda upp bilderna i bloggen med resultatet! 🙂

 1. Gillar verkligen de där filmerna du gör – det blir så himla bra! Vad var det den appen hette?

  Ser fram emot torsdag och massor av fotonörderi och annat livsnjutande 🙂

  • Katarina says

   Taaack. 1 second every day! Så enkel. Tror det behöver vara det för att det ska bli av liksom. 🙂 Så kan man göra filmen direkt och ladda upp. Jag filmar och lägger in klippen samtidigt nämligen. Så känns inte som att man måste klippa filmen sen för den är liksom redan färdig när man filmat klart 🙂 smart va? japp. vi syns på torsdag! Redo för äventyr i Fulufjället. Tänker bikinin med och vandringskängorna för lite lumbersexual women sådär. Defintivt flanellskjortan!

 2. Härlig film ? måste ju ha varit helt fantastiskt att ha en ö alldeles till sig själv!

 3. Tack för besöket här, Jag vet ju på vilken ö ni varit, eftersom vi har haft våra öar lite längre ut och passerat här. Åland är verkligen fint. Och visst är det fint med ”egen ö”. Maken är ålänning från början så vi är ofta både på ”huvudön” och i skärgården.
  Härlig film från en vacker trakt.
  Ser fram emot när du laddat upp fler bilder. Men jag väntar så gärna…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.