Resor, Sammanfattningar
comments 7

Borta bra men hemma bäst – veckoresumé, v.26 och 27, 2017

Sommaren sprakar men går alldeles för fort. Jag kan inte fatta att vi är i juli och att snart halva månaden har gått. Min semester närmar sig med stormsteg och det känns som att jag inte riktigt hänger med. Men så är det väl de flesta somrar, tänker jag?

Testar Haymarkets takbar igår med tjejerna.

inlägg från veckorna

Är nöjd med min uppdateringstakt just nu och det verkar ni också vara. Allt fler läsare hittar hit vilket känns så himla roligt och bra. Hela åtta inlägg blev det från de senaste två veckorna. Statistiken skvallrar om att ni gillar mitt Roadtripinlägg från Lettland, Min inre kompass och min Fotodagbok från Vejby strand bäst men vilket inlägg gillade du bäst?

Midsommar, finbloggbesök och det där Civezza – veckoresumé, v.24 och 25 – 2017
3 bloggar som hjälper dig förbättra din fotografering
Låt själen läka i Store Mosse nationalpark
Roam like at home – Gratis internet när du reser i Europa (EU)
Ladies on the Riviera – the movie
Min inre kompass
Fotodagbok: Fotokollo i Vejby strand – Share 2.0
11 underbara roadtrip äventyr i norra Lettland

Med girlsen på Haymarkets takterass. Annie, Jeanette och Sofia.

Veckorna har spenderats på takterass efter takterass. Jag har testat Haymarkets och Capital b.la. Har du några tips på takterasser i Sthlm utom de vanliga (Tak och Urban Deli Sveavägen)?

läst och inspirerats

När jag är hemma liksom läser jag ifatt alla bloggar i världen, känns det som och riktigt suger in inspiration. Och dessa två veckor har varit mellan två resor så då blir det mycket inspo. Ett axplock jag vill dela med mig av.

# Det här underbara fotot från Werewolves & Lollipops får mig superpepp på semester, tältsemester och det här fotot med en hund som sover på stranden får mig att skratta. Om ni inte redan följer kontot, gört. Så fina bilder så jag smäller av.

# Eric Smedlund har varit på Skogskyrkogården. Så himla vackra bilder att jag bara måste dit. Och för övrigt väldigt fin blogg. Vackra bilder på inredning, frukostar, porträtt på han själv och hans pojkvän och en del utflykter som Skogskyrkogården och resor som Paris.

# Frida G Svensson skriver om så himla mycket fint. Hon har skrivit ett inlägg om att hon älskar att njuta. Alltså bara så bra. Mitt inlägg om min inre kompass började när jag läste hennes inlägg om just det. Så här lovas politisk och åsikts- inspo men även inredning och annat jordiskt.

# Teknifik har skrivit ett djupt tänkvärt inlägg om varför bloggare riskerar att bränna ut sig. Viktigt att tänka på för oss alla. Och visst finns det igenkänning. När en känner prestationsångesten krypa på, sådär så att det inte blir roligt längre, tänker jag mest att det är bäst att ta en paus eller sluta. Så gör Atilio just nu (till allas stora sorg) pga av just utmattningsdep.

Bloggvänlig fika med Sofia på Haymarket.

På resande fot

När det är sommar blir det så mycket rörelse på folket och nu är nog nästan alla på resande fot nästan.

# Pine & Peak har tillsammans med Vandringsbloggen seglat längs St Olavs vattenled. Det blir inte så mycket vackrare än såhär.

# Helena är på roadtrip i USA med hennes bröder, pojkvän och vän. Hon blir positivt överraskad av Washington DC.

# Hand Luggage Only släpper smaskiga bilder från Lago Titicaca. En drömsjö jag alltid velat åka till. Bilderna är fantastiska, men känner inte riktigt samma sug efter att ha sett bilderna. Varför ska allt bli så himla turistigt för?

# People in the street har sett björnar (!?) fyra gånger dessutom i Waterton national park i Kanada. Alltså avis lr.

# Dryden har ju varit på Svalbard och det lär väl komma inlägg efter inlägg. När avundssjukan blir så stor att man liksom inte riktigt vill kolla, kolla här.

Vad har du hittat på de senaste veckorna? Ute och reser du också?

Katarina

 

7 Comments

 1. Hemma bäst, så känner jag också just nu ungefär. Vill vara hemma och ta hand om mina plantor, gå ut på picknick, och se mysiga filmer när solen går ner, typ.

  Takbarer verkar verkligen vara sommarens grej i Stockholm i år. Undra om de kommer hitta till Helsingfors typ nästa år?

  Fin uppdatering, och jag håller med, du har hållit en riktigt bra takt! Min pendlar lite pga semester + sjukdom och sånt där 😉

  • Katarina says

   Ja hemma bäst!

   Det verkar så? Eller iaf hos mig. Hehe. Takbarer ftw.

   Du håller ju alltid bra takt!

 2. Men så himla fint med all denna länkkärlek! Det var väl du som var med Linda i Italien va!? Hon visade vlogen, smällde av. Vackerheten på den resan <3

  • Katarina says

   Men tack! Ja precis. Det var jag ❤️ är du vän? Lr bloggare kanske. Måste ju såklart in och kika på din blogg med.

 3. Tänkte skriva att jag varit hemma men jag har inte det. En weekend i NYC, en i Västerås (min hemstad), en på Västkusten och på fredag åker jag till Indien. Well, synd att klaga.

  Tack för härliga länkar!

 4. Pingback: Resfredag och trender sommaren 2017 - RESFREDAG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.