Italien, Resor
comments 7

Vykort från San Lorenzo

18 juni, 2017

Hej läsare!

Civezza har visat sig från sin bästa sida i två dagar. Idag tog vi oss upp för vad som för mig nästan är ottan för att ge oss ut och cykla i San Lorenzo. Just cykla under semestern är en aktivitet en gör för lite av. Så mer cykelsemester tack.

I skrivande stund sitter jag och Sara på altanen, skriver och pratar fotografering. Värmen på dagarna har gjort mig piggare. Trodde aldrig att jag skulle erkänna det här men efter alla vintersemestrar kanske det var värme jag behövde ändå?

Imorgon spenderar vi morgonen på stranden för att sedan ta oss vidare till en eftermiddag i San Remo, där vår värd Lorenzo vuxit upp.

Katarina

Resan till Civezza är en bloggresa anordnad av ViviCivezza. Text, bild och åsikt, är som vanligt mina egna.

7 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.