Italien
comments 13

Med en bredbrättad hatt och saltvattenstänk som enda semesterplan

Den förmodade sista snön för våren har lagt sig och det börjar så småningom klia i planerarfingrarna. Stränder, städer, äventyr och annat bestyr, vart ska grusvägarna leda i sommar?

För några veckor sedan skrev jag ett inlägg om vad jag drömmer om som börjar

”Jag drömmer om sommaren, om en enkla dagar och om mina fötter djupt nedgrävda i sand med blicken ut över ett oändligt hav”.

På något vis sätter alltid mina dröminlägg bollen i rullning och semesterplanerna på pränt. Det tog nämligen inte många dagar innan Sofia, som en ännu mer drömmig vagabond än jag, frågade om vi inte skulle till att åka till den Italienska rivieran en vecka i juni.

Om om vi skulle. Det finns nog bara ett svar på den frågan.

Mot Civezza

Äntligen vilse hjärta italienska rivieran.

Och så snart frågan var ställd, eller efter en promenad till Nytorget och söders hjärta där Sofia sitter och flitig knapprar på sitt skrivbord med den där Linda, en kopp kaffe och ett osammanhängande samtal senare så var resan bokad. För med följer Linda också såklart.

Fyra kvinnor i sina bästa tjugo och trettio åriga åldrar mot saltvattenstänkta medelshavshus och den lilla byn Civezza, mitt emellan Nice och Genoa. En italiensk liten medeltidsby, från 1000 -talet som väntar på att bli upptäckt.

Vi som åker: Katarina, Sofia, Linda och Sara. Fyra kvinnliga bloggare, fyra Ladies on the Riviera, med bredbrättade hattar, baddräkt, aperol spritz till vattenstänk, kringliga gränder och ljummen tempHej hej Civezza, vi kommer snart!

Hur ser dina första trevande sommarplaner ut?

Katarina

Resan är pressresa arrangerad av Civezzaregionen. Bilder lånade från Civezza

13 Comments

 1. Åh vilken härlig vistelse, jag kommer följa er med stor glädje :).
  Semesterplaner finns inga alls för tillfället då min sambo snart byter jobb och med all säkerhet inte får något sommarsemester, men helgutflykter blir det och en fotoworkshop ska jag iväg på. Sen så hoppas jag kanske att få till någon bloggtjejhelg med foto, lite vandring och massor med skratt.

  Kram Ulrica

  • Katarina says

   Åh, vad är det för fotoworkshop du ska iväg på? 🙂 Nej, att ha semester går inte alltid. Ibland är det viktigt att få till att byta jobb också.

   • Jag ska åka iväg på denna: http://babesinboyland.se/workshop-and-retreat/. Jag har länge velat åka på en sådan helg, så med lite bröllopsjobb på kontot kunde det bli verklighet :).

    Men det vore ännu mer roligt att planera och åka iväg på en bloggtjejfotohelg, så det kanske vi kan planera in någon gång framöver?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.