Italien
comments 13

Med en bredbrättad hatt och saltvattenstänk som enda semesterplan

Den förmodade sista snön för våren har lagt sig och det börjar så småningom klia i planerarfingrarna. Stränder, städer, äventyr och annat bestyr, vart ska grusvägarna leda i sommar?

För några veckor sedan skrev jag ett inlägg om vad jag drömmer om som börjar

”Jag drömmer om sommaren, om en enkla dagar och om mina fötter djupt nedgrävda i sand med blicken ut över ett oändligt hav”.

På något vis sätter alltid mina dröminlägg bollen i rullning och semesterplanerna på pränt. Det tog nämligen inte många dagar innan Sofia, som en ännu mer drömmig vagabond än jag, frågade om vi inte skulle till att åka till den Italienska rivieran en vecka i juni.

Om om vi skulle. Det finns nog bara ett svar på den frågan.

Mot Civezza

Äntligen vilse hjärta italienska rivieran.

Och så snart frågan var ställd, eller efter en promenad till Nytorget och söders hjärta där Sofia sitter och flitig knapprar på sitt skrivbord med den där Linda, en kopp kaffe och ett osammanhängande samtal senare så var resan bokad. För med följer Linda också såklart.

Fyra kvinnor i sina bästa tjugo och trettio åriga åldrar mot saltvattenstänkta medelshavshus och den lilla byn Civezza, mitt emellan Nice och Genoa. En italiensk liten medeltidsby, från 1000 -talet som väntar på att bli upptäckt.

Vi som åker: Katarina, Sofia, Linda och Sara. Fyra kvinnliga bloggare, fyra Ladies on the Riviera, med bredbrättade hattar, baddräkt, aperol spritz till vattenstänk, kringliga gränder och ljummen tempHej hej Civezza, vi kommer snart!

Hur ser dina första trevande sommarplaner ut?

Katarina

Resan är pressresa arrangerad av Civezzaregionen. Bilder lånade från Civezza

13 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.