Schweiz, Vykort
comments 6

Vykort från Adelboden

Hej läsare!
Jag trodde inte mina ögon när jag fick syn på den första alptoppen. Alltså, vad finns det för ord för så magiska berg? Typ inga. Jag och Annelie mest bara gapade. Så när Malin föreslog att köpa ett kabinkort för en dag och åka upp och ner för topparna i Adelboden så svarade jag mest bara ”ja, ja, ja, ge mig berg” . Inte blev jag besviken heller. Snöiga toppar, kaffe i termos och vintervandring, ungefär så bra som man kan ha det. Tänker redan på att åka tillbaka, innan jag ens hunnit slutföra denna tur. * Äntligen vilse hjärta alperna. *

Katarina

6 Comments

 1. Alltså wow…jag bara måste uppleva detta någon gång! Berg är banne mig terapeutiska. Så mäktigt!
  Ser fram emot ett helt fotoalbum 🙂

  • Katarina says

   Haha. Ja jag ser fram emot att redigera ett helt album. Älska berg. ❤

 2. Älskar alperna på vintern! Så vackert och mäktigt! Men kan rekommendera er alla att även åka dit på sommaren för lite vandring, sjukt fint även då! Våra föräldrar tog med oss på olika små vandringar innan tonårstrotsen kom i vägen 😉 nu när jag bor långt ifrån dem skulle jag älska att åka dit oftare igen.

  • Katarina says

   Ja så himla vackert. Jag vill def tillbaka och fjällvandra. Underbara berg ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.