Fototips
comments 2

Kiliaros fotoskola: Grunderna i porträttfotografering

”Det finns inget så vackert som en fårad äldre person där hela ansiktet berättar en historia. Skratt, rörelse och en pigg blick.”

Så börjar min guide till Grunderna i porträttfotografering hos Kiliaros fotoskola. Det har ju blivit ett antal i denna serie nu. Just porträtt är något jag brinner för, vill utveckla och definitivt själv kan bli bättre på även om jag bemästrar grunderna.

Guiden berör vad ett porträtt är och praktiska tips när en ska fotografera porträtt.

Så in och läs, förkovra di och kom med tips du också!

Katarina

2 Comments

  1. Äntligen kom fotoguiden för att fånga rynkor, veck och fåror – som jag längtat! Passande nog precis på dagen när jag fick hem min nya bebis, min Nikon D7200. 🙂 Jag vet nog vad jag ska göra i helgen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.