Livet och bloggen
comments 17

Min gula regnjacka

När jag fastnar för något, då fastnar jag. Så är det med min gula regnjacka. Den bara hängde där allena och dinglade på skyltdockan i fönstret när jag promenerade förbi, den där septemberdagen i Reykjavik.

Jag ser lite ut som en gul godis i den, vilket jag gillar. Här i Jurkalne, på min roadtrip genom Lettland under #LatviaRoadtrip.

I Ilse Jacobsens butik i centrala Reykjavik fann jag den, min instagramvänliga regnjacka.

Jag tycker det är roligt med sådana plagg som bara fastnar. Som man vet man kommer att älska. Som man vet, med full säkerhet kommer få följa med land och rike runt och till jobbet fram och tillbaka så fort en får chansen. Som man vet man kommer älska tills det är fullt av hål i dem. Så är det med vissa av mina plagg. Känner du också så för något av dina?

Kontrastfärger gör sig så himla bra på bild. Skulle det smaka med ett rönnbär?

Äntligen vilse är ingen livsstilsblogg, men ändå kan jag inte låta att bli att livsstila den lite. Tänker att det inte hindrar att visa saker jag gillar här. De följer ju med på mina resor och är en del av mig. Dessutom är det en del plagg och pinaler jag fått många fina kommentarer på. Som ni frågar när ni träffar mig, eller i kommentarsfältet, ofta faktiskt på just instgram (folk verkar använda det som shopping kanal) ”Vart har du köpt si” och ”Vart har du köpt så?”.

Plötsligt är hela världen gul.

Dramatiska Färöarna. Kommer snart fler bilder härifrån.

Så. Min gula regnjacka köpte jag i Reykjavik. Märket, Ilse Jacobsen är danskt, regnkläder från början och finns lite varstans. Jackan är lång och tål mycket vatten och även vind då det är en fiskarmodell (band runt halsen så vattnet inte kryper in).

Eftersom jag köpte jackan i höstas tänker jag att det säkert går att få tag i den på  många ställen och Reykjavik är definitivt den sista av platser ni ska köpa en sådan här jacka, då den kostar mindre i Sverige. Jag var bara tvungen.

Vill du köpa en exakt lika dan? Googlade och hittade den på Ellos.

Har du något plagg du gillar extra mycket och känner dig fin i?

Katarina


Följ gärna Äntligen vilse på Bloglovin för regelbundna uppdateringar om foto och resor. Jag finns också på Facebook, Instagram och Twitter.

17 Comments

  • Katarina says

   Ja det blir lite mer livstil framöver tror jag. Tänker att en alltid kan inspirera någon liksom. 🙂

 1. Köper inte alla bloggare kläder som funkar bra på bild? Hi Hi 🙂 Jag håller med andra som kommenterat din fina jacka, den är jättefin. Jag som älskar färgglada kläder hade gärna haft en sån. Eller vänta nu, jag ha ju en skaljacka i näsan samma färg, nästan lika tjusig den 🙂

  • Katarina says

   Haha jo! Johnny föreslog ju här att jag skulle bli modell för stickat och sånt är verkligen bra på bild material.

   Skicka en bild! D vill vi ju se 🙂 🙂

 2. Åh älskar Ilse Jacobsen!
  Har också en regnjacka därifrån, men var tvungen att köpa en grön för det är den färg jag passar i. Inte lika fotogenic. ?

  • Katarina says

   Me too. haha jasså. hur ser den ut då? klart du är fotogenic hörru 🙂

 3. Den är superfin! Och passar dig så bra. Regnjacka känns som ett bra plagg, jag äger än så länge bara ett par gummistövlar som kommer till användning ibland 😉

  Jag kan inte ens komma på ett plagg jag gillar extra mycket just nu…

 4. Den är superfin men framför allt är den ju ett signum för dig som hör att alla bilder ser lite mer intressanta ut. Jaguar en röd vår/höstkappa som jag helst skulle ha året om. Love it!

 5. Den är helt galet underbar! Jag skulle gärna slå till på en sån men jag har två redan som jag trivs i. Men gult är svårt att stå emot. 🙂 Man blir liksom så glad och speciellt när det är mulet väder behövs det något som lyser upp.
  Så fina bilder och nu längtar jag efter fler från Färöarna.
  Må så gott idag

  • Katarina says

   haha har du redan två? ja jag har en röd också men har aldrig trivts i den färgen. Vet inte varför för den är ju så himla fin egentligen. Men kanske hade jag gillat lackröd mer. Just denna är mer matt och i tråkigt regnmaterial. Den gula är i kul regnmaterial, vilket är skillnaden. 🙂

   Den som väntar på något gott.

  • Katarina says

   Ja! Alltså så himla nöjd med den jackan. Man ser bara jackan, vilket är bra om man har en dålig dag. 😉

 6. Den är jättefin och gör sig verkligen helt fantastisk på bild! Passar ju jättebra att ha den frontad på denna blogg. 🙂

  • Katarina says

   haha. Tycker du. 🙂 ja. alltså gult görs sig ju bra på bild. 🙂 tack för den fina kommentaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.