Resor
comments 13

Alperna – här kommer jag!

Om att skratta så en får ont i magen, händelserikt historieberättande och vacker natur. Det är vad jag förknippar med mina två vänner Annelie och Malin.

Som ni kanske minns skrev jag för ett tag sedan ett samarbetsinlägg med Lion Alpin om min dröm att åka till alperna. En dröm jag haft sedan länge. Jag hade då ingen resa till alperna planerad. Men, när en nämner något dyker ibland möjligheten plötsligt upp.

Kanske är det karma eller är det bara egenskapad lycka? Det händer ofta för mig numera iaf, så och denna gång.

Jag är min egen lyckas smed.

Några dagar efter att jag skrivit inlägget hör Annelie av sig på facebook och ställer frågan; Ska vi inte ta och åka ner till Malin i Adelboden? Med tillägget, printscreenade flygtider för en resa i början av mars.

Pang på bara. Det är som att vi är stöpta i samma form, Annelie och jag.

island-126island-135

Annelie och Malin in an epic moment. Jag träffade dem båda på en fotoworkshop på Island. Med dessa två, kan man väl knappast ha tråkigt?

Resan till Adelboden i Schweiz och vår bekantskap

Så den 9-13 mars flyger jag och Annelie till Zurich och åker sedan vidare till Adelboden där Malin huserar.

Hur känner jag Malin och Annelie?

Sommaren 2015 bokade jag mig en fotoresa till Island. Island var då ett land jag länge drömt om att besöka. Med på resan var Annelie och Malin och vi hittade varandra bland skratt, blåst och skrämmande vackra vidder, kan man säga. Det var härliga dagar där vi reste runt bland nationalparker och blandade porträttfotografering med ett och annat glas vin, som sig bör. Året efter, under våren i år, anordnade Annelie ett fotografkollo för bröllopsfotografer och jag kom med på nåder på grund av vår tid på Island.

Tips till Adelboden Schweiz och omkringliggande region mottages tacksamt!

Så, nu, alla som varit. Kasta på mig tips bara!

Vad ska man se när man ändå är i alperna? Zurich, Bern, Adelboden? Nationalparker? Natur? Just bring it!

Katarina

Kolla gärna in Annelies blogg här och Malins blogg här.

Bilder från Island

island-106island-101 island-89 island-85 island-84 island-80 island-77island-18

Bilder från Vejby Strand, Skåne

antligenvilse_vejbystrand-83 antligenvilse_vejbystrand-23 antligenvilse_vejbystrand-24 antligenvilse_vejbystrand-25 antligenvilse_vejbystrand-66 antligenvilse_vejbystrand-75antligenvilse_vejbystrand-81

13 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.