Foto
comments 12

Fotodagbok: Julaftons morgon

Julaftonsmorgon, 2016

Kikar in för att jag vill säga god jul till alla mina läsare!

Det har varit ett fantastiskt år. En summering av årets resor får vänta men Grönland, Island och Färöarna må varit mina drömmars resa.

Under morgonen tog jag och mamma en julpromenad. Jag satte klockan tidigt, runt åtta, för att fota soluppgång och döm om min besvikelse när jag vaknade och det stormade och regnade i mitt kära Småland. Så, jag slog mig ner i tv-soffan och gjorde som alla andra envisa, väntade ut det. Efter någon timma lättade det upp och solen kikade fram. Efter regn kommer solsken! Mamma och jag snörade på oss bootsen och vandrade runt byn och förbi barnvaktsstugan. Naturen bjuder inte på någon snö här nere men bjöd på två härliga timmar med sol och grönskande skog! Så god jul alla läsare. Nu bär det av till faster och julaftonsfirande.

Katarina

julafton julafton-3 julafton-4 julafton-5 julafton-7 julafton-8 julafton-9 julafton-10 julafton-11 julafton-12 julafton-13 julafton-14 julafton-15 julafton-16 julafton-17 julafton-19 julafton-20 julafton-21 julafton-22 julafton-23 julafton-24 julafton-25 julafton-26 julafton-28 julafton-30 julafton-31

12 Comments

  • Katarina says

   Ja det fick vi sen! 🙂 strålande sol hela dagen efter den där stormiga timmen.

 1. Tack för en trevligt julaftonspromenad och med väldigt fina bilder.
  Önskar dig en god fortsättning på julen.
  Thailandshälsningar!

 2. Fina bilder! God fortsättning! (apropå det med att sätta väckarklockan för att hinna med soluppgången, jag talade med min bror i Sverige och han satt och drack kaffe och såg på soluppgången….omkring 11 på förmiddagen!! Lite chockartat för mig eftersom vi har ungefär samma tider jämt för det, kan skilja någon timme bara mellan vinter o sommar )

  • Katarina says

   Haha ja. Den går upp 8.41 här typ. Men den är lång så hela förmiddagen kan kännas som em soluppgång och vid 15 går den ner i en timma ungefär. Men det är mest mörker hela tiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.