Foto, Stad
comments 4

Fotodagbok: ett Stockholm i höstskrud

Oktober 17 och 22

Ibland är det svårt att ta in hur fort det går. Hösten svischar förbi och vi är framme i november. Ett jag vill jag bara krypa ner i soffan med en kopp chai-te och min varma filt runt benen mode infinner sig. Drivkraften växlar ner och det är svårt att få särskilt mycket gjort.

Vädret utanför mitt fönster är höstruskigt och lite snöslaskigt och på avstånd lyser Globen lila. Netflix står på i bakgrunden när jag går genom bilder från oktober, sållar, redigerar och förbereder för bloggen.

Under hösten visar sig Sverige från sitt vackraste jag ett fåtal dagar, precis de två dagarna när jag tog en höstig promenad med min kollega Alexander och senare en ännu höstigare sådan med min vän Caroline. Just nu är bilderna till för att njutas av och för att glömma bort världen utanför, den tunga, ruggiga och gråkvalmigt vita före den riktiga snön världen, som nästan ingen gillar. Så här kommer två dagar i oktober som gav mig röd, gul och grön glädje, höll vintern på avstånd och gav lite extra energi inför vad som komma skall.

Katarina

instagram-10instagram-3instagram-5instagram-6instagram-12instagram-8instagram-4instagram-7

4 Comments

 1. Vackert! Gissar att ni kanske har ett vitt Stockholm nu? Vi har i alla fall ett vitt Helsingfors. Och idag lyser solen så fint och då känns det ganska bra trots allt 🙂

  • Katarina says

   Om det gör! Det är vitt här med! Så jag stresspostade det dagboksinlägget för att klämma ur det sista ur hösten och göra mig redo för vintern! 😉 Ligger i soffan med en kopp kaffe och ja, en kopp te också och ser på Gossip Girl och redigerar bilder! Känner på mig att detta kommer att bli en ljuvlig vinter.

  • Katarina says

   thanks george 🙂 and thanks for the comment! so happy that you find your way in here..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.