Gästblogg, Livet och bloggen, Resor
comments 2

TBEX och en kortguide till Stockholm

Har precis lämnat Travel Massive på Hotel Rival och sitter på tunnelbanan på gång hem. På torsdag kickar TBEX den stora blogg-konferensen igång. Jag kommer leva reseprat de närmsta dagarna och vill därför passa på att tipsa om min kortguide till Stockholm på engelska. Jag gästar nämligen resebloggaren Rexy Edventures blogg idag.

Ed som driver bloggen och jag träffades första gången i Borgå för ett par år sedan, på en pressresa dit. Ed är en mycket inspirerande resenär, hörselskadad men som inte hindras av det. I veckan var han på BBC morgon-tv och pratade just hörselskadades situation.

För att kolla min kortguide till bloggen och Eds blog kika här.

Katarina

image

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.