Natur, Vykort
comments 17

Vykort från Yellowstone

Idag hände det mest fantastiska! Ett riktigt vykort av riktigt papperoch vykortstext damp ner i brevlådan! På klassisk manér så kom det på posten efter att avsändaren kommit hem med planet. Hur överväldigande är inte det? Som att färdas rakt tillbaka till tidigt 2000 – tal när jag flitigt satt i en plaststol på balkongen på hotellet på den senaste charterresan och skrev ett vykort till farmor, ett till mamma och pappa och ett till bästa kompisen, med dåligt samvete för att jag inte kommit igång tidigt och postat dem första dagen, som alla andra redan hade gjort.

yellowstone_vykort-4

Jag hade lite glömt bort att just detta skulle komma. Det var nämligen till följd av den här texten och det faktum att jag gissade rätt på vårt nästa anhalt var för Helena och hennes crew efter Arches på deras roadtrp i USA och plitade ner det i kommentarsfältet på hennes blogg först som jag fick vykortet. Tycker i efterhand att det var en välförtjänt vinst då jag fick trixa med google maps, mäta tid och avstånd innan jag listade ut det. pew.

Ibland betalar det sig att vara en flitig läsare av bloggar. Bloggens värld har gett mig så mycket, vänner för livet, oförglömlig inspiration och nu ett riktigt pappvykort! Så, detta lilla vykort hänger nu med en röra av grejer mitt på kylen. Här finns allt viktigt i livet som ett knippe rabattkuponger jag troligen aldrig kommer använda, inbjudningar till en 50 + 70 årsfest jag inte kan gå på, en äggklocka som inte fungerar utan bara är snygg, en fotoremsa från London, snitsiga textmagneter och annat av vital vikt som grattiskortet med Kanye West på.

yellowstone_vykort-3

Helena, med bloggen Ohdarling.org som jag också lyckades ”vinna” till mig detta vykort hos har ju varit på en oförglömlig roadtrip genom USA. Bland annat besökte hon Alcatraz, Yosemite, Golden Gate Bridge och Yellowstone. Vykortet är från Yellowstone och du kan kika på fler bilder från Yellowstone här.

Katarina

17 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.