Foto
comments 10

Fotodagbok: Midsommarafton i Småland

Midsommarafton, 24 juni 2016

Midsommar passerade i all hast. Jag spenderade dagen med att åka ut i skogen och bada och för en gångs skull njuta av vädret. Det var pangvarmt!

Lite utanför Vimmerby ligger ett mysigt tillhåll längs med Stångån vid ett gammalt pappersbruk vi brukar stanna vid till och bada när det finns tid över. Otillgänglig, inget baddjup på vattnet och kallt vatten gör att man oftast får ha platsen för sig själv. Utmärkt för badkrukor som jag! Men igår hände något och jag som inte ens badade i Stilla havet under tre månader i Peru tog mod till mig och tog mig ett dopp.

Kvällen spenderade vi med klassisk midsommar hos Martins mormor. En sjungande stilla och vacker sjö, jordgubbstårta och lite prosecco rundade av midsommarafton.

Hoppas ni har haft en god midsommar! Vad har ni haft för er?

Katarina

fotodagbok_midsommarafton-13fotodagbok_midsommarafton-37 fotodagbok_midsommarafton-14fotodagbok_midsommarafton-50fotodagbok_midsommarafton-15 fotodagbok_midsommarafton-40 fotodagbok_midsommarafton-16 fotodagbok_midsommarafton-17 fotodagbok_midsommarafton-19 fotodagbok_midsommarafton-20fotodagbok_midsommarafton-54fotodagbok_midsommarafton-21 fotodagbok_midsommarafton-42 fotodagbok_midsommarafton-23 fotodagbok_midsommarafton-24 fotodagbok_midsommarafton-26 fotodagbok_midsommarafton-27fotodagbok_midsommarafton-52fotodagbok_midsommarafton-28 fotodagbok_midsommarafton-43 fotodagbok_midsommarafton-44 fotodagbok_midsommarafton-45 fotodagbok_midsommarafton-46fotodagbok_midsommarafton-51fotodagbok_midsommarafton-29 fotodagbok_midsommarafton-30 fotodagbok_midsommarafton-31 fotodagbok_midsommarafton-32fotodagbok_midsommarafton-53fotodagbok_midsommarafton-35 fotodagbok_midsommarafton-36 fotodagbok_midsommarafton-33

10 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.