Foto
comments 10

Fotodagbok: Midsommarafton i Småland

Midsommarafton, 24 juni 2016

Midsommar passerade i all hast. Jag spenderade dagen med att åka ut i skogen och bada och för en gångs skull njuta av vädret. Det var pangvarmt!

Lite utanför Vimmerby ligger ett mysigt tillhåll längs med Stångån vid ett gammalt pappersbruk vi brukar stanna vid till och bada när det finns tid över. Otillgänglig, inget baddjup på vattnet och kallt vatten gör att man oftast får ha platsen för sig själv. Utmärkt för badkrukor som jag! Men igår hände något och jag som inte ens badade i Stilla havet under tre månader i Peru tog mod till mig och tog mig ett dopp.

Kvällen spenderade vi med klassisk midsommar hos Martins mormor. En sjungande stilla och vacker sjö, jordgubbstårta och lite prosecco rundade av midsommarafton.

Hoppas ni har haft en god midsommar! Vad har ni haft för er?

Katarina

fotodagbok_midsommarafton-13fotodagbok_midsommarafton-37 fotodagbok_midsommarafton-14fotodagbok_midsommarafton-50fotodagbok_midsommarafton-15 fotodagbok_midsommarafton-40 fotodagbok_midsommarafton-16 fotodagbok_midsommarafton-17 fotodagbok_midsommarafton-19 fotodagbok_midsommarafton-20fotodagbok_midsommarafton-54fotodagbok_midsommarafton-21 fotodagbok_midsommarafton-42 fotodagbok_midsommarafton-23 fotodagbok_midsommarafton-24 fotodagbok_midsommarafton-26 fotodagbok_midsommarafton-27fotodagbok_midsommarafton-52fotodagbok_midsommarafton-28 fotodagbok_midsommarafton-43 fotodagbok_midsommarafton-44 fotodagbok_midsommarafton-45 fotodagbok_midsommarafton-46fotodagbok_midsommarafton-51fotodagbok_midsommarafton-29 fotodagbok_midsommarafton-30 fotodagbok_midsommarafton-31 fotodagbok_midsommarafton-32fotodagbok_midsommarafton-53fotodagbok_midsommarafton-35 fotodagbok_midsommarafton-36 fotodagbok_midsommarafton-33

10 Comments

 1. Otroligt mysigt ställe du var. Vackra bilder. Och modigt att bada. Själv gillar jag inte vatten. Bra från land.
  Trevlig midsommar!

  • antligenvilse says

   Nej samma här. Är värsta badkrukan numera. Men heja mig 🙂 Tackar 🙂

  • antligenvilse says

   Ja det har varit rejält bra denna sommar. Svensk sommar i sitt superesse!

 2. Så fint! Älskar svensk sommar. Håller med om att den sista bilden är magisk men jag gillar även den näst sista på något knasigt sätt. Så mycket igenkänning, mysighetsfaktor, nostalgi.

  • antligenvilse says

   Ja. Lite mysigt när man sitter på terassen och diskuterar. 🙂 nostalgi är rätt ord. 🙂 tack för den fina kommentaren.

  • antligenvilse says

   Det har vi haft 🙂 underbart och varmt. Heja svensk sommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.