Livet och bloggen, Resor
comments 24

En tillbakablick – Äntligen Vilse i media och på vift

Det har ju hänt mycket skojigt för bloggen och mig den senaste tiden. Det har varit både reser, lite utrymme i media och massa vackra fototillfällen.

Tänkte dela lite med er idag genom en tillbakablick på hur början av året har sett ut.

Januari

I Januari bytte bloggen namn till Äntligen Vilse, nischades mer mot endast resor/upplevelser/äventyr och jag flyttade till eget webhotell och domänen antligenvilse.se. Detta var startskottet för vad som komma skulle.

Senare i januari var jag i London med Martin och hans syster. Höjdpunkter var en fika på Portobello Road och Billingsgate Fiskmarknad. Har massa inlägg kvar och planerar för en Londonvecka på bloggen så snart jag har fått ut mitt sista inlägg från Warszawa som kommer handla om mat! Hoppas att jag hinner publicera det på söndag så börjar Londonveckan med start måndag!

Februari

I februari hamnade jag på Educations Firsts lista över topp 5 Resebloggare i Sverige. Hipp Hipp Hurra!

Jag besöker bland annat Snöstäragränd och Stockholms förorter och äter ceviche också.

svenska_parlor_antligenvilse-41

Badplatsen hemma i Småland.

Mars

I mars gästade jag Discovering the Planets blogg med mina Svenska pärlor. Min hemstad Gullringen, Gotland och Grythyttan hamnar på listan.

Under månaden besöker jag Tyresta Nationalpark med Helena och promenerar längs Söders höjder med Daniella. Påsken spenderar jag i mina hemtrakter Gullringen och besöker Norra Kvills nationalpark.

April

I april händer mycket. Då åker jag på Roadtrip i Skåne med Helena. Vi besöker bland annat Stenshuvuds nationalpark, Ales stenar och Falsterbo strand. Magiskt ljus och solnedgångar följer oss hela resan. Innan jag drar hem åker jag på Fotografkollo i Vejby strand och utbyter erfarenheter med andra fotografer.

warszawa_weekend-7

En tjejweekend i Warszawa kan ha varit årets höjdpunkt so far! De här tre girlsen går inte av för hackor!

Maj

I början av maj skickar en person från mina hemtrakter ett meddelande och talar om att min naturbild hamnat i tidningen Fotografen. Döm om min förvåning då jag skickade in den till tidningen för två år sedan!

Sedan åker jag till Warszawa med det grymmaste gänget Sofia, Annika och Towe. Vi har en extremt kul tjejweekend. Vi åker på en resa ordnad av Nordic TB kollektivet, ett kollektiv som arbetar för en bättre resebloggar bransch. Resan anordnas i samarbete med Polska Statens Turistbyrå och Warsaw Tourism Organisation. Jag skriver bland annat en guide till en perfekt tjejweekend i Warsawa efter resan.

antligenvilse_sjosbo

Min naturbild som hamnade i tidningen Fotografen.

Juni

För tre dagar sedan delades också min bild på Guardians instagramkonto. Hur kul är inte det! Önskar lite i smyg att jag brukar få femhundra gilla på mina bilder på mitt konto..

Känns som ett bra första halvår av 2016! Hoppas ni har haft ett gott år. Vilka framgångar har ni haft under året?

Katarina

 

 

24 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.