Polen, Resor, Stad, Vykort
comments 4

Vykort från Warszawa

#LifestylePolen i samarbete med Polska Statens Turistbyrå och Warsaw Tourism Organization.

Hej läsare!

Vi har det soligt och skönt i härliga Warszawa. Vi har åkt Segway, varit på matrunda, testat pavlova och kollat in stranden. Jag tog en tur själv till Chopins museum idag med de andra kollade lite andra museum. Alla tjejerna är positivt överraskade av staden! Vem hade kunnat ana att Warszawa skulle vara såhär grönt? Mycket prisvärd och trevlig stad perfekt för oss fyra. Ikväll ska vi ut på en flodtur på Wisla. Som jag har längtat!

Skickar vykortet express så att ni hinner få det och kan vara med och tävla om en egen weekend till Warszawa.

Katarina

Ps, du hittar tävligen i det finstilta på vykortet!

vykort från warszawa


Vinn en weekend till Warszawa

Var med och tävla om en egen helg i Warszawa genom att svara på fyra enkla frågor i Polska statens turistbyrås sommartävling. För att hitta svaren tjuvkika på  warsawcitybreak.com eller läs artiklarna som länkas till i tävlingen.

Följ oss fyra tjejer i Warszawa på #LifestylePolen och #DiscoverWarsaw.

Warszawas officiella konton hittar du på, Twitter @ewarsaw , Facebook  @warsaw  och Instagram @fall_in_love_with_warsaw.

Segway:SegwayCityTours

Matrunda:Eat Polska Food & Vodka Tours

Museum: Chopin

Detta inlägg skrivs i samarbete med Polska Statens Turistbyrå och Warsaw Tourism Organization men text och åsikter är som vanligt mina egna.

4 Comments

  1. Är väldigt sugen nu på Warszawa!
    Det lustiga var att jag mötte en kompis på gatan nyligen och som berättade att han flyttat dit . Han bjöd ner mig och david, borde verkligen ta vara på chansen känner jag nu efter ha sett era upplevelser 🙂

    • antligenvilse says

      Ja det är helt makalöst bra. New yorkigt. Vill faktiskt åka hit med ett tjejgäng och hänga runt, spa-a, äta gott å lyxa lite. Himla trevlig fotostad med härliga miljöer. Åk! (Eller ännu hellre, åk m mig;) )

  2. Pingback: Launching #LifestylePolen with Poland Tourism and regional boards - NordicTB Collective of digital storytellers

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.