Foto, Natur, Resor, Vykort
comments 6

Vykort från Vejbystrand

Hej läsare!
Jag är på fotografkollo i Vejbystrand. När detta vykort kommer fram är jag nog hemma igen. Det både regnar, blåser och är sol här på fotograf-kollot men jag vet efter telefonsamtal att i Stockholm är vädret sämre. Maten smakar så fantastiskt gott! Vi har två personer som lagar maten och de är så himla duktiga, känner mig så bortskämd. Idag har vi samtalat i grupper och vandrat på stranden och då tog jag denna bild. Bilden föreställer den steniga stranden, Vejbystrand i västra Skåne. Imorgon ska vi fortsätta prata och bara ha det så bra som man kan här på kollot! Vill inte komma hem.

26e april, 2016.

Katarina

Vykort från Vejbystrand

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.