Foto, Natur
comments 19

Islands vidder

För att jag älskar Islands landskap och för att jag älskar fotografi.

Foton tagna under en veckas resa till Island, augusti 2015.

Katarina

stockholm_antligenvilse_islands_vidder-17 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-18 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-19 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-20 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-21 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-22 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-24 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-25 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-26 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-27 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-28 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-30 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-31 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-32 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-33 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-34 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-35stockholm_antligenvilse_islands_vidder-29 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-36 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-37 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-46 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-47 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-48 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-38 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-39 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-40 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-42 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-43 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-44 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-45 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-52 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-56 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-55 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-53 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-54 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-57 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-60 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-59stockholm_antligenvilse_islands_vidder-62 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-63 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-64 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-65 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-66 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-67 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-68stockholm_antligenvilse_islands_vidder-10 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-11 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-12 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-13 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-14 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-15 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-16stockholm_antligenvilse_islands_vidder-70 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-69stockholm_antligenvilse_islands_vidderstockholm_antligenvilse_islands_vidder-9 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-2 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-3 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-4 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-5 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-6 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-7 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-8

19 Comments

  • antligenvilse says

   ja, det var 8 grader i Augusti, en del hade vinterjacka, jag hade underställ, stickad tröja och regnjacka hela tiden. Det blåste så att jag trodde att jag skulle blåsa bort, emellanåt.

  • antligenvilse says

   Tackar Maria. Ja helt makalöst vackert är faktiskt Island.

  • antligenvilse says

   Tack så mycket. 🙂 nej det behöver det sannerligen inte, jag gillar snarare tvärt om!

  • antligenvilse says

   Hehe 🙂 tackar 🙂 det uppskattas. Det ska vara kargt och vindpinat helst! 😉

 1. Island asså…..så kargt, magiskt, annorlunda och vackert 🙂 Underbara bilder att titta på innan jag går och lägger mig strax, tack för ögongodiset 😉
  /Linnea

  • antligenvilse says

   Tackar! Var tänkt som det. Värmer. Går och läggee dig såhär tidigt ? 🙂

  • antligenvilse says

   Tackar. Har du hittat några gamla bilder för när du bodde där?

  • antligenvilse says

   Ja visst är det kargt, hett och isigt på samma gång? Love it

  • antligenvilse says

   Ja det är det verkligen! Vad driver du för typ av blogg? Vet inte om jag sett din tidigare eller om du bara designat om..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.