Resor
comments 5

Preparing for a wedding in Athens

We arrived Thursday in Athens and when we arrived, the family was preparing for the wedding. Stepping out in the airport Aten-Elefthérios Venizélos we were picked up by Stefanos, my cousin who is getting married.

The day was spend playing football (not me though) and then later in the evening we were invited to dinner at Vicky´s (the bride to be) parents place. We had the most fantastic Greek food ever.

As everyone is well aware of Greece is struggling with a severe economic crisis. I haven´t experienced much of this yet but everyone is talking about it and when out you can see people queuing to the ATMs.

Today the wedding is taking place and we are getting prepared by ironing our clothes, doing the hair and make – up and having the pre- wedding drink to calm our nerves.

Katarina

Photos shot with Canon 5D Mark iii and Sigma 50 mm Art, Canon 40 mm pancake
athens-6 athens-7 athens-8 athens-9 athens-10 athens-11 athens-12 athens-13 athens-14 athens-15 athens-16 athens-17 athens-18 athens-19 athens-20 athens-21 athens-22 athens-23 athens-24 athens-25 athens-26 athens-27 athens-28 athens-29 athens-30 athens-31 athens-32 athens-33 athens-34 athens-35 athens-36 athens-37 athens-38

5 Comments

  1. Vad härligt ni verkar ha det! Vi kommer till Aten söndagen den 19:e så är ni ute och käkar och hittar en bra restaurang får du gärna tipsa.

    • Eftersom vi bor hos släkt så blir det inte så mycket turistande. Men min kusin är
      Kock och han säger att två kockar som jobbade på el Bulli kom tillbaka och startade en restaurang med samma tänk (molekylär gastronomi). De har avsmakning. Kan ta reda på namnet. Troligen dyrt men förhållandevis billigt i jämförelse. Hade gärna gått om vi varit lite längre.. Vi äter bara mat hos släkt nu..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.