Livet och bloggen, Natur
comments 5

First thing back after traveling – heading for a walk in Grythyttan

First thing back I head out for a photowalk, who could have guessed? I think that every body who follow this blog would have guessed that by now.

The weather in Sweden is fantastic. Yesterday when shooting these photos the sun was shining and the temperature perfect. Today it is hot, a bit to hot for my taste and after work I locked myself in the cool dark apartment playing videogames, eating Nutella directly from the jar. Yes, I know, it is not healthy.

Just got back from a evening out with my work colleagues ”celebrating” me moving to Stockholm and a new workplace. One of my bosses turned up, a very nice surprise.

Katarina

nature_grythyttannature_grythyttan-2 nature_grythyttan-3 nature_grythyttan-5 nature_grythyttan-6 nature_grythyttan-7 nature_grythyttan-8 nature_grythyttan-9 nature_grythyttan-10 nature_grythyttan-11 nature_grythyttan-12 nature_grythyttan-14 nature_grythyttan-15 nature_grythyttan-16 nature_grythyttan-17 nature_grythyttan-18 nature_grythyttan-19 nature_grythyttan-20 nature_grythyttan-21

Photos shot with Canon 5D Mark iii and 50 mm Canon lens f 1.8 ii

5 Comments

  1. Fina bilder! Och tack för att vi fått hänga med på er intensiva och intressanta resa! När blir det flytt? Är det klart med boendet? SV: Våra läsplattor är ”bara” läsplattor, dvs man kan bara använda dem för att läsa böcker. Annars är det laptops och iPhones som gäller för vår del… 😉

    • aha 🙂 ingen surfplatta alltså. Se där 🙂 Jepp. Vi flyttar nu i sommar men vi har egentligen inget eget boende utan kommer bo hos en kompis ett tag så att vi blir av med den vi har och är på plats och kan kolla på boende. Har du tips är det bara att tipsa! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.