Livet och bloggen
comments 11

New Years Eve.

This years New Years I spend in cosy clothes and with Martin, my mother and father. We did the rutine, which basically means food, champagne and fireworks in Sweden. Used my flash for once and are kind of satisfied with the results on the food photography. Took a selfie in the mirror and I like the result on the dust. Check it out in the below picture.

Last post was my new year resultion. This is the last post of the former year so now I am looking forward to the new year. Tomorrow is back to work. Today I clean, have lots of coffee and cinnamon buns and eventually will play videogames (Assasins Creed), when my boyfriend let go of the playstation.

Katarina

The photographer

HH7A6971

The food

HH7A6967

 

The table

HH7A6937

The drinks

HH7A6983

The fireworks

The family

HH7A7003

The end.

Katarina

Canon 5D Mark iii

Canon 24-105 mm lens

Canon Speedlite 320 EX

 

11 Comments

  1. Tack för besöket på min blogg. Din reflektion angående pitepalt/kroppkakor kan jag berätta att de kanske smakar rätt lika, men palten är gjord av råriven potatis och med kornmjöl i. Kroppkakorna är väl tillverkade av kokt potatis och enbart vetemjöl. Nu ska jag titta närmare på din blogg, den verkar väldigt innehållsrik och intressant. Ett Gott Nytt År även till dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.