Resor
comments 19

going to Porvoo- 3 days and counting

There is a lot of planning before going on a trip. It kind of struck me today that there is as much planning for me going one week to Finland as going three months to South America, if you don´t count the vaccinationshots that hade to be taken some months ahead. That must say a little about my planning, it is none existing. I normally end up without a toothbrush and to much clothes, either to warm or to cold clothes, often to warm.

Well, the scar tissue from my Tuberculosis shot is now fading, it actually still hurts after 6 months (?!), and new trips are being planned.

In June I was in Gotland, in August on a music festival in Gothenburg, Stockholm (last weekend) and now next week I am heading for Finland. 3 days and counting. This blogtrip the is arranged by the Travelhous in Porvoo will be easy to follow in social media by searching the hashtag, #travelhouseporvoo.

Yesterday I started with a photoproject (I am now a onlinestudent at the University of Gothenburg) where I went to a small town called Lesjöfors and took some photos of the old Industry quarters. How beautiful. Since I am saving the photos for a project I will give you some photos from my Stockholm-trip last weekend. In away I imaging that Helsinki is going to be a lot like Stockholm, at least in its appearance and beauty.

Katarina

HH7A8603 HH7A8609 HH7A8610 HH7A8613 HH7A8615 HH7A8630

19 Comments

   • alltså åh vad avis jag blir! Gått runt och fotat idag och tänkt på vad roligt det vore att satsa lite mer på det, funderar på om jag ska försöka prioritera det lite i höst…

    • Ja det är avkopplande. Man kan ju göra det ensam eller gå med i en fotoklubb. Det har jag ju också gjort. Roligt att hitta på med andra. Hade gärna träffats på plats men distans får bli näst bäst eftersom jag inte bor i en universitetsstad. 🙂

 1. Härliga Stockholmsbilder och kul med resan till Finland! Vi hade gärna hängt på, om det inte varit just för min disputation då. Men hoppas på att få se lite rapporter här 🙂 SV: jag disputerar i medicin (men egentligen folkhälsa – om mat- och rörelsevanor bland vuxna med utvecklingsstörning).

 2. Älskar tredje och sista bilden! Så mysiga och fina!

  Och ja, man saknar det verkligen direkt! Det är som ett bra beroende det här med att resa.. 🙂

 3. Stockholm is a handsome and elegant city ! – so I hope Helsinki turns out to be the same. Can’t see why it won’t. 🙂

  • Vart är det du ska? Ja, det är stor risk för stöld om du backpackar. De västkorna är ju inte säkra alls. Så du behöver ha ett sätt att backa up. Men se till att få kvitto så kan du iaf få tillbaka det om det blir stulet..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.